- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Hú köszönöm.
Most éjjel beillesztettem egy elég profit. Néztem a hozzászólásod, az alapján tényleg ment.
Innen töltöttem le:
Bővebben: link
Be is illesztettem, és a memo-ra vonatkozó dolgokat kiszedtem, mert
az én formjaimon nincs memo.
Most akkor ez forrásmegjelöléssel maradhat benne, mert ez a kód bárki részére hozzáférhető, és a program nem kerül kereskedelmi forgalomba?
Vagy rosszul gondolom? Ugyanígy beillesztettem egy olyat, hogy a StringGrid cellái, ha rákattintasz, akkor comboboxok lesznek. Az is szabadon hozzáférhető volt.
Most tartok ott, hogy fut a program, minden funkcionál, csak a help hiányzik. Megvettem neten a HelpScribble-t, csak nem nagyon megy még vele, de próbálkozom.
Addig eljutottam, hogy be tudom venni a témákat, de hova teszem a szöveget. A másik: Hogy csinálok altémát?
Na meg persze a dolgozat, amire maradt 2 hetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest