Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
eniak
csendes tag
shev7!
találtam pár componest, ahogy én nézem 2 ami szóba jöhet, az indy tcp szerver - cliens párosa a másik a tcpclient(socet)+tcpserver(socet), ahogy néztem mindkettő jó lenne a feladatra, csak nem tudom hogy hogyan kell használni őket (a delphi help angol és én nem tudok angolul. a prog.hu-n találtam erről szóló témát de amit ott leírtak nem ehhez a verzióhoz való és nem is működik nálam)
Tudsz segíteni nekem hogy hogyan használjam őket delphi 7 ben?
eniak
U.i: Tudom, hogy nem ide tartozik, de közben írom a progi, és elakadtam hogy hogyan lehet erőforrás dll-ből filet kimásolni pl. a program főkönyvtárába? (jpg meg tudok nyitni dll-ből de a file másolásnál elakadtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest