- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Kiírja a portra a megadott adatokat, nem kell visszajelzés. Olvasni vissza a readfile-lal lehet, paraméterei megegyeznek a writefile-lal.
Egyszerű példa, hogy mennyire alacsony szintű ez: az első próbálkozásom portokkal az volt, hogy megírtam szinte a fenti kódot, hogy olvasson be a COM1-ről 512 byte-ot. ('COM1', és readfile), fogtam egy soros golyós egeret, menet közben rányomtam a COM1-re, persze semmi driver, észre se vette a Windows, elindítottam a programot. Kb. 5 másodpercig húzkodtam az egeret, aztán kiírta a program, hogy megvan az 512 beolvasott byte. Ennyi.
[mod]: Igazából kiírásnál nem is kell, hogy legyen valami rádugva a port-ra, úgy is sikeres az írás. Csak kinyomja a register-ekbe, mintha OUT-tal írnád.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged