Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Sziasztok! Szeretnék megoldani egy olyan dolgot, hogy van egy *.asp oldal, amiben van sok(max 100 mondjuk) azonos kezdetű (pl: http://honlap.com/akármi.asp?ID=4jegyűszám) hibatkozás. Ezekben az oldalakban vannak paraméterek. nagyjából 13 ilyen-olyan, de lehet több is.
Milyen programnyelven oldható meg, hogy ezen paramétereket(100*13) lehívja, és ezek értéke szerint tudjak szortírozni(pl egyik legyen több 100nál, másik legyen kevesebb 20nál).
mysql-ra gondoltam, vagy delphi-re, előzőt tanultam régebben, de már fingom sincs, másikba még bele se szagoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest