- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
Köszönöm és rá fogok ezekre lesni! Főleg a kártyám dinamika tartományára!
Meglesem a P2417H-t is. Oázistól rendelném mindenképpen és csak pixel garival meg kalibrálással és persze átnézetett példányt szeretnék. Ha szabad kérdeznem mi az a "Brekk-l" az valami békafajta?Igen ezzel is nagyon szemeztem már egy ideje ASUS MG248Q! Csak szeretik sokan fikázni a TN panel miatt. Ilyen cím szavakkal hogy ennyiért már ips-t veszek.
-
-
EVL2
aktív tag
A legjobb az lenne ha U2414H árkategóriába maradnánk. De rengeteg betegséggel küszködöm és úgyis találok bármilyen monitorba hibát.
Sajnos úgyis addig fogom nézegetni amíg valami miatt nem lesz jó. A multi monitor dolog nálam nem fontos. Hangszóró még úgysem.
25" a max méret uw-nál 29"
A betekintési szögeket letolyom mert szemből nézem a monitort. Nem a plafonon fekszek meg a földön ülök hanem az íróasztalnál.Köszi ha van rá ötleted! Várom!
-
EVL2
aktív tag
A fenébe, akkor mi a fenét vegyek?

Már egy Asus ips-el megszívtam mert képtelen voltam elviselni az ips glow-ot. A dio úgy nézett ki vele a rengeteg sötét árnyékkal mint ha ködbe rohangáltam volna minden pályán. Élnem kellet a 14 nap elállástól mert tényleg elviselhetetlen volt pedig megpróbáltam mindent vele. Most akkor a dell sem ajánlott és az lg is kilőve. 34" nál már tuti zavarna ha csak fhd-lenne és wqhd-ra meg már kevés a gépem. Főleg 4k-ra. Már azon is elagyaltam hogy a fekete tartomány miatt mégis csak valami TN panelest veszek.Elnézést kérek az offért. Befejeztem. Tudom hogy erre a problémámra van másik topik!

-
EVL2
aktív tag
De jó hogy benéztem ide is monitor vásárlás előtt! Az egyik opció ez a monitor lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos úgyis addig fogom nézegetni amíg valami miatt nem lesz jó. A multi monitor dolog nálam nem fontos. Hangszóró még úgysem.