Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
Itthon/kulfoldon hol erdemes US-ANSI billes latitude 5530-at rendelni?
Van olyan oldal ahol en tudom kivalasztani hogy milyen parameterekkel legyen?
Ezek a 12.genes i5 procis latitudeok ajanlott kategoriak manapsag? -
kress
aktív tag
a G15 és a Latitude 5530 között van minőségi különbség? hasonló áron a G15ben erősebb H proci van meg dedikált videókártya, és két ventilátor. A Latitudeban csak 1 venti van pl., így ha az jobban terhelve van akkor problémás lehet a hűtése nem?
valamint a latitudeban nincs saját töltő port, csak az usb-c, ami hosszabb távon elég sérülékenynek tűnik
-
kress
aktív tag
válasz Dhampir #72166 üzenetére
köszi, igen láttam hogy az 1es végűek az erősebb teljesítményt jelölik, de ugyan úgy pl. 1 venti van benne, és míg a H a G15nél megvan 500 körül addig hasonló paraméterekkel a latitude 700+.
és ahogy írod, más felhasználás, de nekem az a furcsa, hogy a gaming laptop pont emiatt nagyobb igénybevételt kell kibírjon, "csapkodás" és teljesítmény terén is, mégis az az olcsóbb. Ez alapján annak az irodait, nyugisabb felhasználást is bírnia kéne, max tárgyaláson a megjelenése miatt nem elfogadható, de ezért lenne drágább?
nem vagyok nagyon képben hardware téren, de az alienware alaplap szintén egy minőségibb dolog nem? szóval ez is a g15 felé hajtaná a dolgot
-
kress
aktív tag
Latitude 5530 vagy 5531 van valakinel napi hasznalatban?
Netes olvasgatasok alapjan egyre jobban ugy latom hogy valami hibas szeria lesz, es nem kepes rendesen huteni (vagy valami hasonlo) a 12.genes procit, meg az i5-1235U eseten sem.Egy rakat post van mindenfele, hogy throttlingol minimalis hasznalat mellett is, az alabbi linken szinten erre jutottak a CPU tesztben [link].
Ahogy lattam a precision vonalnal is ugyan ezzel kuzdenek a nepek.
Akinek van tapasztalt ilyet, vagy mik a velemenyek rola? -
kress
aktív tag
eu-n belül milyen oldalakon érdemes új/újszerű delleket nézni ebayn kívül?
-
kress
aktív tag
100e pluszért megeri egy latitude 5521 (i5-11500H) egy latitude 5530 (i5-1235U) helyett?
memoria, ssd nem lenyeges (a ddr5 sem ver földhöz) , a 5521ben van hely 2.5 ssdnek is, de az sem fontos annyira.
a 2 prociról csak annyit találtam hogy a 11. gen. H egész jó, de az új architektúrát is dicsérik, hogy az U majdnem hozza azt a szintet mint a 11 H, ennek van valóság alapja?
-
kress
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest