Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
nem tudom, én csak az újabb (1-2 éves és a jelenlegi) XPS-ról láttam mindenfelé, hogy azok állítólag világbajnok gépek minden szempontból. csak nem az én pénztárcámhoz, meg felhasználási módomhoz tervezték őket. meg a Dell fórumokat olvasva nem lepik el azokat sem a dühös emberek, hogy rossz a hűtés. vagy én vagyok finnyás, vagy kifogtam egy nem hibátlan ventit, nem tudom.
ebben az Inspironban az az ellentmondásos nekem, hogy a proci alapvetően nem is nagyon melegszik szerintem, én megtekertem prime95-tel rendesen turbón, korlátozások nélkül, és ez mellett a hűtés mellett se volt soha 60 foknál melegebb. amikor 100%-on izzadt. szóval majdnem biztos vagyok benne, hogy átlagos felhasználás mellett, látva, hogy turbo nélkül 50%-on is teljesen hibátlanul csinál mindent, egy rendes hűtési sémával soha semmi gond nem lenne vele.
egyszerűen csak nem értem, mi ez. mindegy.
korábbi szerviz kérdésre még esetleg, ha valaki tud választ, hálás leszek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Unigine Superposition Benchmark
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Eladó Dell Precision 5540, i7-9750H, 32GB RAM, QUADRO T1000, 1TB NVMe SSD. 15 4K Touch.
- 7 gen i5 ös HP Laptop
- Eladó Dell Lattitude 5310, i5-10310U, 32GB RAM, 512GB NVMe SSD. FHD touch.
- Lenovo Thinkpad T570 laptop eladó, I5 processzor, 8 gb ram, 256 gb ssd, nagyon szép állapotban
- Lenovo Thinkpad T400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest