Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tudom, én csak az újabb (1-2 éves és a jelenlegi) XPS-ról láttam mindenfelé, hogy azok állítólag világbajnok gépek minden szempontból. csak nem az én pénztárcámhoz, meg felhasználási módomhoz tervezték őket. meg a Dell fórumokat olvasva nem lepik el azokat sem a dühös emberek, hogy rossz a hűtés. vagy én vagyok finnyás, vagy kifogtam egy nem hibátlan ventit, nem tudom.
ebben az Inspironban az az ellentmondásos nekem, hogy a proci alapvetően nem is nagyon melegszik szerintem, én megtekertem prime95-tel rendesen turbón, korlátozások nélkül, és ez mellett a hűtés mellett se volt soha 60 foknál melegebb. amikor 100%-on izzadt. szóval majdnem biztos vagyok benne, hogy átlagos felhasználás mellett, látva, hogy turbo nélkül 50%-on is teljesen hibátlanul csinál mindent, egy rendes hűtési sémával soha semmi gond nem lenne vele.
egyszerűen csak nem értem, mi ez. mindegy.
korábbi szerviz kérdésre még esetleg, ha valaki tud választ, hálás leszek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- The Crew sorozat
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest