- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz
szucstom #55450 üzenetére
1. Telepítettem a speedFan progit: [link]
2. Elindítottam, rá mentem hogy Configure, felül a fülek között átváltottam Options-ra
és ott bepipáltam Enable dell support (use this...).
-továbbá átállítottam a nyelvet Language magyarra, hogy egyszerűbb legyen
-meg bepipáltam a start minimized
3. Ezek után ok és indítsd újra a laptopot
4. Ha mindent jól csináltál a kezdő képernyőnél megjelenek már a ventilátor fordulatszámok (valamiért 7db pedig csak 1 van) és az érzékelők végre valós értékeket mutatnak, meg talán több is lesz mint volt.És ettől a résztől jön a saját beállításom, ami még tesztelek ezért csak saját felelőségre használd!
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz
szucstom #55434 üzenetére
Köszi, sikerült beállítani vele. Egyedül azt sajnálom, hogy a fordulatot nem lehet csak 0,2100 és 4800-ra állítani, de végre terhelés után lepörög és nem zúg. A hőfokokat kicsit másképp állítottam be, mint a dell fórumán ahogy a srác írta, mivel idegesítő volt, hogy netezés alatt maxra pörög feleslegesen.
-
Hun91FaTe
csendes tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 5558 laptop + Windows 10
A problémám a következő: játék alatt felpörög a ventije magassabb fordulatra és miután kilépek nem pörög le, hiába csak 38 C-os a proci. Ha fogom és megnyitom az AIDA-t és lekérdezi hőmérsékletet egyből lepörög vagy megnyitok egy másik játékot le alapfordulatra, aztán újra emeli a hőmérséklet függvényében. Olyan mintha driveresen lenne valami elrontva, de hiába tettem újra mindegyik egyik sem oldotta meg a dolgot. Valakinek van valami ötlete mi okozhatja a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E6410 laptop (14/i5/4GB/250HDD) - AkkuX
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell E5450 laptop (14/i5-G5/4GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX) - Garancia X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR