Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
A Windows 10 topikban többszőr is feltettem a kérdést, de senki nem válaszolt, ezért megpróbálom itt, mivel egy új DELL XPS15 9550-el van egy elég komoly problémám. Ez lenne a leírás: [link] . Ha esetleg valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék, előre is köszönöm.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Van egy dell xps15-ös laptopom, ami mostanában random bootolási hibát dob, azaz nem tud bebootolni. Többszöri újraindítás után már jó. Hibakódnak a 0xc0000225-öt dobja. Jogtiszta windos64 pro van rajta. Mi lehet gond.
Válaszokat előre is köszönöm.
üdv: B.
-
Bandi821
tag
válasz soldi3r #58285 üzenetére
nem, de közben lefrissítettem a BIOS-t, most eltűnt ez a probléma, viszont előjött egy másik, miszerint a minden indításnál beadja azt a hibaüzenetet, hogy a poweradapter 130W helyett csak 60W-os, ami nem igaz. Most egy thunderbolt-os dokkolóról táplálom a laptopot, lehet, hogy azzal van a gondja?
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Van egy dell xps 15-öm (6700HQ és 960M) jogtiszta win 10 fut rajta. Van egy olyan problémám, hogy külső monitort használok a hdmi csatlakozón keresztül, de néha a bekapcsolás után nem ismeri fel a monitort és csak többszöri újraindítás után tudok a külső megjelenítőre csatlakozni (ami egyébként szintén dell). Ma újratelepítettem a winfost, legújabb driver-ek feltelepítve, stb.. és a probléma u.a.. Mi lehet ez?
-
Bandi821
tag
válasz #97811968 #59847 üzenetére
de igazából frissen van húzva a rendszer és mégis ugyanaz a hiba, mint a 1.5 éves állapottal. Most rájöttem arra, hogy ha úgy kapcsolom be a gépet, hogy nincs rácsatlakoztatva a monitor és csak akkor dugom be a hdmi-t, amikor már teljesen bebootoltam, akkor mindig felismeri. Na de hát ez röhej, a lényegesen olcsóbb inspiron ugyanolyan oprendszerrel soha nem produkál ilyen hibát. És ennél a laptopnál nem ez az egyetlen probléma: néha random szétesik a hang és random a bootolás közben kiírja kék háttérrel, hogy valami hiányzik a bootoláshoz, sajnos azt nem tudom, hogy mi, mivel nem jelenik meg a teljes üzenet. Szóval egy rakás pénzért vettem egy rakás s**rt. Attól félek, hogy a probléma onnan ered, hogy a gyári m2-es ssd-t lecseréltem egy Samsung 960 evo-ra és a gyárin volt valami, ami a Windows-hoz kellett, vagy valami driver. A lényeg, hogy ehhez járt alapból egy win 10 64 pro, aminek az elején örültem, de mint kiderült, ebben az esetben a gyártó valahova az alaplapra égeti a Windows verziót és az így lecserélhetetlen. Még azt is el tudom képzelni, hogy ez a Windows, valamilyen spéci oem verzió, amit nem tudok egy sima telepítővel javítani. Bármilyen tesztet lefuttatok, mindegyik azt mondja, hogy minden ok és a legfrissebb driverek vannak a gépen. Már a legfrissebb bios-ra frissítettem, de az se segít. Most jutottam el oda, hogy eladom a gépet és többet dell laptop-ot nem veszek, mert ez így röhej.
-
Bandi821
tag
hát én már próbálkoztam mindennel, bios-ból is a legfrissebb van rajta. Nem akarnám lecserélni a kapott os-t, de még abban láttam egy ilyen kockázatot, de ha azt mondod, hogy nálad ez nincs, akkor valami más lehet a gond. Neked van ilyen probléma a hdmi csatlakozóval, amit írtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest