Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
Ahogy mondtad, az inkább egy Vostro, vagy Inspiron. A Latitude az 5-ös szériánál kezdődik, de a 6/7 az igazi. Ha felteszel nekik érveket, hogy miért érné meg jobban, mint az új csilivili műanyag fostenger, szerintem meg fogják érteni. NBD garos gépeket is ki lehet még fogni, ami meg ugye a legjobb létező gar. 22 évesen én is tudatosítottam magamban, hogy ez egy jobb döntés, mint hogy újonnan megveszek valamit, egyből kevesebbet ér, és utána egyre jobban romlik az ára tartósság szempontból. Ezt a gépet (E6440) megvettem használtan majdnem 1 éve, és közel ugyanannyiért tudnám továbbpasszolni, mert értéktartó, és hosszabb távon jobb befektetés. Lehet a kislány a designba bele tudna kötni, hogy ez nem olyan szép, mint mondjuk egy Asus gép, vagy bármi más. Egyetemre cipeled magaddal a gépet, le fog esni, oda fogod nyomni a pad széléhez előadáson, akármennyire is próbálsz rá vigyázni. Tudom ha ezt elejtem, odanyomom akkor nincs gond, mert azért anyagból van (magnézium ötvözet váz), és ha alkatrész kell könnyen be tudom építeni. Egy használt E7240/E7440 vagy egy E6430u-val azért még bepróbálkoznék. Designban nem lehet belekötni annyira, és abszolút mobilis minden téren.
-
Máté94
addikt
-
hhx
tag
Pontosan, x64= 64bites
Én is megtaláltam őket, csak kicsit szenvedtem a telepítéssel. A videókártya drivert az Ati honlapról szedtem le, lévén, hogy 10.11-es drivertől teljes támogatottságot ígértek a laptopokhoz. Aztán feltettem nem történt semmi, próbálkoztam még vele később is, de nekem csak a Dell honlapról letöltött vga drivert ette meg a gép. Wifi-t Everest-tel silabizáltam ki én is, hogy melyik drivert kell majd feltennem hozzá a három lehetséges közül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Óra topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- HP notebook topic
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 (Ryzen 5 6600H / 16GB DDR5 / 512GB / 15,6" 144Hz / RTX 3050ti 4GB) ÁFA-s szla
- MSI Thin A15 gamer laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 4060, makulátlan állapotban, 2028-ig garanciával
- ASUS ROG Flow X13 2-in-1 gamer laptop, Ryzen 7 5800HS, GTX 1650 minden gyári tartozékával
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő