- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet az is, nem tudom. A lényeg, hogy nem jó és minden driverből és BIOS-ból a legfrissebb van. Nem tartom kizártnak én sem, hogy megsült, mondta a szerelő, hogy kevés ez a hűtés egy VGA-ra meg procira, amiben igaza van, mert IDLE simán 50-55 fok között van, terhelve meg 70 környékére is simán felmegy.
Meg ahogy írtam korábban, a Wifi kártyát is mondta, hogy típushiba ebben a szériában, hogy meghal.
Szerintem holnap szépen felhívom a zöld számot és péntekre jó lenne ha ki tudnának jönni. A zsanér sem oké, de avval direkt arra vártam, hogy legyen még valami hiba, mert önmagában nem nagy hiba, hogy ezért kihívjam. Festékkopást is megpróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá. Beszámolok majd.
-
hijacker.fx
csendes tag
Tudok boot sorrendet állítani... Beállítom hogy usbről bootoljon. Bebootol és indul a win7 telepítő. Eljutunk addig a pontig ahol megkérdezi hogy melyik partícióra szeretnéd a windowst. Ott van a gyári 500as tetűlassú winyóm, meg az SSD is. Ha rámegyek az SSDre, akkor a táblázat alatt megjelenik egy warning hogy ide nem lehet a windows-t telepíteni mert nem lehet majd róla bootolni. Igazából telepíteni lehet rá, felmásolódnak a fileok, de az első ujraindítás után, miután bementem a biosba és átállítom hogy CD/DVDről bootoljon (mert annak a helyén van az SSD) bootolna onnan, de hiányzik a bootloader vagy mi. Javítni nem tudja.
-
donjohnson
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
Igen, én is ezért kezdtem el gondolkodni, hogy mi is legyen... Nekem még van ~1 évem, de örülnék ha a gép még 3-at kibírna. Ahogy néztem a HW bőven jó lesz. Most se vennék sokkal komolyabbat, és az árak se mentek le annyira. Anno tokkal-vonóval
(táska, USB szett...) 190-ből megállt...
Azóta kapott egy 64Gb-os SSD-t és +4Gb ramot. Persze, lehetne jobb, de ezt sem használom ki 80-90%-ban. Néha GTA4-ezek az kicsit akad itt-ottSzóval ha még 3 év gond nélkül fog telni, akkor azt mondom nagyon megérte
Ahogy számolom havi 4000Ft-ba lesz a gép ha 30-ból megúszom a 2 év garit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest