Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisherceg85
tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Na erre én is kíváncsi volnék, hogy a Precision sorozatból lehet e alternatíva?
Én képszerkesztéshez a következőt néztem ki:
Dell Inspiron 7567
• Gyártó: Dell • Processzor típus: Intel® Core™ i7 Processzor Quad Core • Számozás: 7700HQ • Memória méret: 16GB • Merevlemez méret: 1TB • SSD / Flash meghajtó: 128GB • Videokártya típusa: GeForce GTX 1050 Ti • Kijelző méret: 15.6 • Felbontás: 3840 x 2160 • Tipus: UHD IPS LED / matt • Operációs rendszer: Windows 10 • Garancia időtartam: 3 év • Szin: FeketeValaki tapasztalat? Matt kijelző képszerkesztéshez nem optimális ha jól tudom ugye?

Vagy a 7577, csak az kérdés, mikor jelenik meg itthon...
-
Quent1n
senior tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Nagy kérdés, hogy mennyit szánsz rá, ugy sokkal könnyebb ajánlani bármit is. Ha már Dell -es topikban vagyunk akkor én az általad leírt dolgokra egy Latitude -öt ajánlanék. Asus, MSI ? Nem célszerű? Hát ha vkinek arra van pénze, sztem egy Asus -al meg egy MSI -vel még mindig jobban jár mint egy Acer -el vagy FuSi -val (persze szigoruan Amilo szériára gondolok itt). De ha megengedheted magadnak akkor véleményem szerint a Dell,HP,IBM hármasból szemezgess azok közül is a business class modellek közül. Dell Latitude, HP nc (az uj jelöléseket nem igazán vágom) IBM Thinkpad. De még ottvannak a Toshiba Tecra -k is amik szintén igen jo gépek. Ha nincs rá keret akkor egy Inspiron vagy egy Vostro is tökéletesen megfelelhet neked. Vostrorol elég jokat hallottam, nekem meg Inspironom van (6400) és tökéletesen megvagyok vele elégedve. Én hetente kétszer -háromszor, hozom-viszem hátizsákban buszon/metron és jol birja
. -
kekegsm
őstag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Persze. A Latitude birja a strapat, olyan embereknek terveztek, akik napi 12-15 oraban hurcolasszak (a maradekban meg torrenteznek...
)Az Inspiron meg consumer, jobb felszereltseg altalaban (multimedia tekinteteben), de gyengebb minoseg. A ketto kozti nagyon kellemes kozeput a Vostro.
Ha lehet, akkor a Lenovo, Dell, HP kinalatabol valogass, jobban jarsz, mint valami "gazdasagos" modellel.
-
Dolby
senior tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Az inspiron consumer a latitude pedig business gép ha minden igaz. Minőségben és árban is máshol vannak :-D
Bár egyértelmű hogy inspiron sokkal használhatóbb consumer mint acer fs vagy ezek. :-P
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.