- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
csusza`
üzenetére
Egyszer volt, egy ebayről vásárolt e4300-assal: honosíttatnom kellett, utána service tag alapján küldtek emailben jelszót. Ha elküldöd a service tag-et privátban, kérek hozzá jelszót emailben, az gyorsabb. Bios admin jelszót nem szoktam én megadni, az ilyen problémák elkerülése végett.
-
PNP
őstag
válasz
csusza`
üzenetére
Neked is figyelmedbe ajánlom ezt a konfigot, az az árkategória, amit keresel, de teljesítményben bőven felülmúlja. A nagy memóriaigény miatt hozzátenném azt is hogy ebben egy darab 2 gigás modul van, tehát elég egyszerűen lehet bővíteni. Stabilnak meg stabil, hiszen Dell

-
csusza`
senior tag
válasz
csusza`
üzenetére
Na mind1, inkább leírom, hogy mi volna a célom.
"Most úgy néz ki, képbe jött egy nyári meló, melynek keretében egy kisebb szórakozóhelyen - nevezzük inkább Pub-ban - kéne "zenét játszani" stb...
Apple MacBook-ot szerettem volna, de igazából a gar "problémák" miatt, a magas ár és a "szoftverhiány" miatt - Windows-os progikkal kell a zenét megoldani - gondoltam úgy, hogy megfelelő lenne egy "sima" noti is.Elvárás a viszonylag hosszú üzemidő (bár úgyis hálózati áramról menne), stabil működés - tehát lehetőleg NO FAGYI, nem kell csodamoda VGA kártya bele, de lehetőleg egy EVE Online DX7-es graffal elfusson. Min. 2GB RAM, valami C2D proc, nagyobb HDD..."
Na most, ha megvenném egy T2330-as Pentium Dual Core-al, az mennyivel lenne lassabb mondjuk egy T5450-nél? PLusz alkalmas lenne-e ez a noti ilyen jellegű dolgokra? - Zene. +USB-s hangkártya, egy külső wincsi stb. T2330-al megér-e ez 170 ezret?
Ha ajánlanátok ebben az árkategóriában hasonló jó konfigot (mindenképp STABIL-t), akkor légyszíves segítsetek.Köszönettel: csusza`

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem tudsz túllendülni a bios azonosítási műveleten, akkor szerviz lesz a vége.