Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
válasz
üzenetére
Utána olvastam dell oldalon, vagy nem biztos, de a lényeg, hogy 40% az optimális tárolásra. A másik dolog, hogy Dell oldalon külön ki is hangsúlyozzák, hogy ne vedd ki, mert lényegtelen, nem tgölti tovább a cuccot a gép, azt viszont elfelejtik, hogy 50fok körül van a vostro ált., és ez marhára jó tesz az akksinak...szóval én asszem továbbra is ki fogom venni. Látod, én mindig kivettem, és mégis 9% az elhasználódás, semmi köze ahhoz, hogy kiveszed vagy benthagyod. A hő lesz itt a gond...
-
törölt tag
válasz
üzenetére
már volt szó róla az utóbbi fél évben valamikor a fórumon, hogy az Everest elhasználódottsági mutatója nem sokkal pontosabb, mint egy véletlenszám generáto
nem kell rá sokat adni. ha extrém magas értékeket mutat, és az akksi is valóban gyengén muzsikál, akkor el lehet menni vele szervízbe, de amúgy nem érdemes.
én amióta laptopom van mindig benne tartom az akksit, és nem volt még belőle bajom. pl. az előző gépem (egy MSI M673x) az fél évet ment így mielőtt ellopták, és az Everest szerint 1-2% volt az elhasználódottság. a mostanin nem tudom, mert linuxot használok, így nincs everest sem, de szerintem ez olyan paranoia, amit magadnak generálsz. mint amikro elkezdtem aggódni, hogy túlmelegszik az asztali gépem, és minden áron növelni akartam a hűtést. de a helyzet az, hogy nagyobb bordával, nyitott házzal sem ment sokkal lejjebb, és az a pár fok meg tökre nem befolyásolta a működését amúgy sem.
ez is ilyesmi. persze, az akksid élettartama csökkenni fog idővel, de attól ez nem változik, hogy keresed a kifogásokat rá, hogy miért csinálja. ha viszonylag rövid időn belül drámaian csökken a készenléti idő, akkor visszaviehted, garanciában cserélik. ennyi
ja, még annyi, hogy általában a meleg az akksik nagy ellensége, ezért is nem szeretik a "gamer" laptopok a készenléti időt (mert ha 70-80-90 fokos a gpu és a cpu sem sokkal kevesebb, akkor az megöli az alkatrészeket a gépben)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem kell rá sokat adni. ha extrém magas értékeket mutat, és az akksi is valóban gyengén muzsikál, akkor el lehet menni vele szervízbe, de amúgy nem érdemes.