Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tpotyka

tag

válasz gaborn1 #71836 üzenetére

Teljesen jól szolgált, egyetértek, és köszönöm a gép, azaz a gyártó nevében is. :K
    Az tiszta sor, hogy nem általános munkakörnél az igénybevétel sem általános. A mókás az, hogy én nem tudtam róla, hogy "ilyen használattal" inkább extrém felhasználónak minősülök, nem tűnt fel. :Y Csak nemrég kezdtem gyanakodni, s mostanában az újgépre készülve, átgondolva az eddigieket és rákérdezve itt a fórumon. Fogalmam sincs, évekkel ezelőtti alternatívaként melyik sima típus bírta volna jobban gyárilag, gondolom, amiben több fém van, vagy legalább a kifáradó szürke műanyag helyett más, viszont ez az E5430 anno árban már eléggé bevállalásos volt, de bízva, hogy amit kell, majd jól bírja. Egész jól bírta. Illetve nem informálódtam túlzottan, hogy mi minden lenne a kerülendő. Csak az evidensekre figyeltem: nincs ejtés, nincs keményre eldőlés, nincs leöntés, nincs túlkoszolás.
    2013. óta nem napi 8 óra és nem heti 5 munkanapos futamidő van benne enyhén szólva, mégis: tisztíttatás 2-3 évente és egy aksicsere - ennyi volt a szervíztörténet. Szerencsésen alakult.
    #71838 gaborn1 A frissen beszerzett géphez jó egészséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák