Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pyttawrx

MODERÁTOR

válasz #72755712 #71015 üzenetére

Nem csak latitude, bármelyikre igaz, főleg úgy, hogy tudjuk milyen gané anyggal dolgoznak, így több esetben szokták cserélni a gyári pasztát megvétel után azonnal, ok ez főleg gamer notiknál, és ott a fémre, de mindegyik típusnál igaz ez, hogy sok esetben silány a paszta és a felvitele is.
    Miért kelle igazolni azt ami egyértelmű, főleg 1-2 éves gépnél, 3-4 évesnél meg főleg.
    Tudogy mennyi laptopot pasztázok? Nyilván nem csak hasraütésre mondom. Nyilván a gar időig, ha ez feltétel csak a gazdi kérése estén csinálom meg, gari lejárta után viszont azonnal (új noti esetén). :)
    Pl a saját HP notimat is pasztáztam takarítottam fél éven belül. Venti sem ment annyit, hőfok is jobb lett.
    Vagy amik átmennek notik (3-4 éves gépek) eladásra a kezemen, azt is azonnal, ahogy elhozom a nagykerből... ismernek és le is beszéltem ezt velük. Nekik is jobb tudják h rendben lesz.
    Nem az a megoldás, hogy szűz rendszert rakok fel, hisz ami után belakod kezdheted előről, a paszta azért tovább lesz hatásos. :)
    Normál helyen kb 1-2 évente
    Porosabb helyen 1 évente
    műhelyben lévő notik, vagy gamer/munkaállomás notik akár fé évente is kell takarítani pasztázni, de évente mindenképp!

szerk: amiről te beszélsz, az user error, természetes hogy szoftveresen is illik karban tartani a gépeket.

Új hozzászólás Aktív témák