- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDic
tag
válasz
kulcsarbence #61199 üzenetére
Néhány hozzászólással korábban még 5590-et akartál.
Nekem a munkahelyen Insprion van, azt kaptam a cégtől, otthonra meg egy 5590-et vettem magamnak, így van összehasonlítási alapom.
Ezek alapján azt mondom Inspiron-t ne! Ég és föld a két notebook minőségre.Ha nincs pénzed Latitudre, akkor ajánlom a Vostro 5568-at. Ilyen gépeken fejlesztenek nálunk és nincs vele gond.
Ha lehet 8250 vagy 8350 procit vegyél (bár a Vostro 5568-ben nincs ilyen), magasabbat nem éri meg, mert a hűtés miatt nem fogja tudni tartani a magasabb órajelet a proci hosszabb távon (>20-30sec). Nekem az 5590-ben a 8350-es alúl van feszelve 100mV-al, így tartósan tudja a max. 3,6GHz mind a 4 magon. Internetet böngészve 8-10-12 megnyitott lappal egyáltalán nem kapcsol be a venti úgy sem, hogy le van rakva az ágyra.
Olyan verziót vegyél, amiben nincs dedikált VGA. Fejlesztéshez felesleges és csak az akkut zabálja, ha akksiról akarod használni, ill. feleslegesen fűt. Nekem sincs dedikált VGA, így levett fényerővel (min. felett 1-2-vel, este bőven elég fénye van így is) Wifi-n böngészve 12,5órát bír az 5590-es a 68Wh akksival. -
Dhampir
félisten
válasz
Vannak jól sikerült Inspiron típusok is. Üzletiben is elromolhat bármi, vagy hiányoznak belőle csavarok (nem egyetlen eset, szétszedéskor derült ki Latitude-nál), hiába Dell. Sokszor látok nem "gamer" Inspiront munkára befogva, kültéren is, de tartósságukról egyénileg lehetne lecsekkolni a felhasználókat.
Érdekességként; nem üzleti Dell Alienware csomagolása a kínai gyárban.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
inspironok otthoni használatra vannak, latitudok azok az üzletiek
továbbá VGA ra nincs szükséged ha csak nem játszani akarsz, kijelző meg nem tudom milyen, utána kell nézni, mert IPS alá nem adnám
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest