Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• iSonic

addikt

válasz t72killer #46166 üzenetére

7265-nél következő hibák fordulnak elő: a wifi-n átadott sebesség mondjuk az én esetemben 50Mbit/sec-nek kéne lennie, de ez csak max 25-ig megy, vagyis az 50% elvész az éterbe a wifi adapter miatt. BT teljesen kivan offolva. Van ahol 5Ghz-es router van ott b/g/n beállítások mellett megy 100%-osan a sebesség. Nálam ez b/g beállítás mellett 2.4Ghz-en sikerült elérni. De ez minden router esetében változó. Legfőképpen játékoknál vettem észre, hogy 15ms hirtelen felugrik 210-re majd le újra 15-re és ezt mondjuk 2 percenként csinálja, olyan mintha lost pocket lenne, de nem az.

Mellesleg egy zsír új Inspiron 7746-osom van és kicsit nevetségesnek tartom, hogy 410k-ért ilyen hibák vannak benne.

• Krystal_s

addikt

válasz t72killer #46166 üzenetére

Én úgy figyeltem fel rá, hogy böngészés közben egy idő után egyre lassabban, vagy egyáltalán nem töltődtek be a weboldalak. Aztán elkezdtem mérni sebességtesztekkel és a 20 Mbit/s netem sokszor 2-3-al, vagy 0 közeli értéken ment. Ilyenkor Wifi ki-bekapcsolása után megint egy kis ideig ment max sebességen, aztán egy kis idő múlva újra 0-3 körüli lett. Volt olyan is, hogy teljes éjszakán keresztül teszteltem és több órán át jó volt, aztán hírelten sebességcsökkenés. A Wifi jelerősség végig 98-99%-on volt. Nekem közel 1 évem ment rá, amíg rendszeresen olvasgattam a fórumokat, közben folyamatosan teszteltem. Többféle Router, driver, mindenféle beállítás stb. A gépet nem is használtam egyáltalán, csak néha mértem a sebességet és próbáltam rájönni a hiba okára. Aztán a szervizben is előjött a jelenség, ott is napokig nézték, de amikor megtaláltam az Intel fórumokat, akkor már tudtam, hogy nem az én gépem hibás. Közben a többi gépemmel sosem volt ilyen gondom.

Új hozzászólás Aktív témák