Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
soldi3r
üzenetére
Azért mert nem tudsz értelmesen elolvasni valamit és felvilágosítalak én leszek a hibás
Plusz meghazudtolod magad, hogy nem mind1 milyen proci van a gépbe, erre azt szajkózod nekem végig miközben nem is ez volt az eredeti lényeg. De írjam le neki hány % van közte...
Vicces egy gyerek vagy beégsz itt az felesleges okoskodásoddal, és még Te mondod nekem meg hogy beszéljek! Semmi sértőt nem írtam, egyszerűen leírtam hogy teljesen feleslegesen rizsázol több hozzászóláson keresztül. Ha legalább már nagyot akarsz mondani olvasd el mit ír az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- RAM topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz meghazudtolod magad, hogy nem mind1 milyen proci van a gépbe, erre azt szajkózod nekem végig miközben nem is ez volt az eredeti lényeg. De írjam le neki hány % van közte...
Vicces egy gyerek vagy beégsz itt az felesleges okoskodásoddal, és még Te mondod nekem meg hogy beszéljek! Semmi sértőt nem írtam, egyszerűen leírtam hogy teljesen feleslegesen rizsázol több hozzászóláson keresztül. Ha legalább már nagyot akarsz mondani olvasd el mit ír az ember.