Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• soldi3r

veterán

válasz Krystal_s #35406 üzenetére

... de vidéken ezen is szaroznak a hülye pest miat...

200+ km-re laktam pesttol, egyszer sem fordult elo ilyen, igaz, minden esetben latitudehoz hivtam oket

• HaZse

őstag

válasz Krystal_s #35406 üzenetére

Sajnos nem érted a ényeget. A Dell mindenütt spóról, de az inspirionnál ezt még jobban sikerült is nekik. Mert mindenki a specifikációt nézi. És míg a Latitude-k és Precision szeréiában volt pld. bill világíát, ezt is beletették az Insporoinba, hogy "üzleti" kinézete legyen. De ez sajnos csak a külcsín.

mert a vásárlók a specifikációt nézik, mert jól hangzik, hogy Core ix, xxGB HDD, 15" LCD FullHD stb, de a minőséget már nem nézik, csak hogy olcsó legyen.

Én használt Latitude-okat veszek, amik max. 1 évesek és van rá még 2 év NBD garancia. Igaz, hardverben gyengébb, mint egy másik gép, de nekem a célra megfelel.

A Delnek 2 dolgot kellene csinálnia:

1.: Nem gyárt Inspirionokat (nem fogja megtenni)
    2.: Szigorít az ellenőrzéseken (drágább lesz picit)

És azt az operációs rendszert tegye fel a gépére, amit a gyártó ajánl neki, mert ahhoz tuti, hogy jüó a driver.

A baráti társaságban aki Dell szeretne venni, annak Latitudet ajánlok. A consumertből meg a Toshibat.

Mert hol vesz a legtöbb ember Notit, hát a tescoban, madaras teszco, hülye vagyok boltban. Az eddigi tapasztalataim alapján azt mondom, hogy az eladók 80-90%-a csal eladni akarja a terméket, de nem ért hozzá, hanem egyszeűen leolvasa a termék specifikációját. A mezei proli meg ezt a "szakértést" fogadja el. És mikor megveszi és hazaviszi, akkor szembesül ele, hogy rossz lóra tett.

Mint, ahogyan írtad neked is azért tetszett meg az Inspirionod, mert lila színű. Ne is haragudj, de ez tipikus női gondolkodás. Hogy kívülről jól nézzen ki, meg tudja, amit szeretnél és kész. Pedig lehet, hogy jobban jártál volna, ha veszel egy Latitudet és tetetsz rá színes fedlapmatricát. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés