Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Giovanny #25122 üzenetére
Lehet kicsit kétszínű dolog volt, de itt is, valamint az Acer notebookok topikjában is feltettem ugyanezt a kérdést, mentségemre szóljon, hogy felhasználói tapasztalat miatt írtam ki mindkét helyre, hátha valaki rendelkezik ilyen géppel vagy tapasztalattal.
Az Acer topikban a belépő szintű Dell notebookok silány minőségére hivatkoznak és egyre több jó érv szól az Acer mellett, itt viszont teljesen ellentétes véleményeket kapok.
Fogalmam sincs melyiket vásároljam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest