Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
alakul a helyzet. vettem 2 db felfújható matracot, úgyhogy nem kell a földön aludni. ez nem az a fajta, amit a táborban márk kiégetett (), hanem egy kicsit vastagabb, és valamilyen borítás is van rajta. az egyiket felfujtattam, egész jó, nem szalad ki a levegő onnan, ahol terhelés alatt van.
-
-
Hunci
senior tag
Szal én lennék a kis újonc !
Én adtam el a W-Lan karit Gábornak
( Ő már látott s remélem nem csalódott a termékben amit eladtam neki )
A '' csuda yoo lesz '' egy pozitiv megnyilvánulás volt részemről
Mert eddig nem ismertem a debreceni PH!-s társadalmat !
S egyszercsak Oly megkeresett
Na akkor irt nekem 2006-al s teljesen bele vetettem magam a forum topikokba !
Nekem eddig a PH! inkább Business jellegű volt de ha végülis már van egy adott kiépült kis csapat a maga kis hierarchiájával s befogad
( Persze tudatja velem a szabályokat [ Oly : ''Ezt olvasd el alaposan ] )
Akkor természetesem szeretnék részelenni !
Remélem hogy akkor szabad a talin résztvennem
Ja s teljesen yoo fejekkel taliztam eddig !WoW account eladó 4 izmos 80-as karival , dual speccel ... csere is érdekel
-
Oly
őstag
Az ''Ezt olvasd el alaposan'' a PH! abszolút kezdőknek topik volt!
A csapat befogad szívesen, ha kevesseb smile-t használsz...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
pisti666
aktív tag
ebböl már volt gond egyszer valakivel gurulos samjli
[Szerkesztve]Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Aragox
tag
Nem az volt az az ominúzus Wlan kártya, ami már a múltkori talin is kézről kézre járt?!
-
Slax
senior tag
ngabor2 vettem az smst, be is rohantam válaszolni rá, mivel nem tudok jól smesélni. Aznap két autóval járjuk meg épp Pestet apámmal öcsém miatt telitaposva cuccal, így valszeg be tudok nézni Hböszörmény felől beszáguldva kb 19h körül. Sajna azonban legkésőbb éjfél körül lelépek , mert másnap is van egy hangyányi dolgom (némi favágás keresztapámnál, ösznépi összejövetel, ami azt jelenti, én vágom a láncossal, a többiek meg nézik ). Így egyelőre talánnal beneveznék én is.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
ngabor2
nagyúr
nem, az most is itt figyel az asztalomon. azt próbálom elpasszolni. nomeg az új is szivet, vagyis a linuxot szivatja, mert bármennyire is amd-fan vagyok, akkor is csúnya dolognak tartom, hogy egy am1771-es chiphez nem bírnak egy rohadt linux-drivert kiadni.
az elvileg támogatva van... de attól tartok, hogy az is csak elvileg no, várom addig is a jó kártyákat, amik nem szívatnak.
Slax: oké. -
-
Aragox
tag
válasz ngabor2 #3717 üzenetére
Én nagyon sokszor lettem volna már nyitott a linux világára, van is pár ismerősőm, akik linuxosak, és mindig ajánlgatják is. De lehet, hogy fura, én használni szeretném az operációs rendszert, nem írni. Mindenki mondogatja, hogy egyre több hardvert támogat, neki már minden megy gond és install, meg kernel fordítás nélkül is. Mégis valahányszor a közelébe keveredem, valahogy mindig kiderül, hogy van legalábböt olyan alapeszközöm, amivel semmit nem tud kezdeni. Ezzel nem is lenne gond, ha ez nem a tuner, a hang és a videokártyám lenne többek között. És a végére mindig tele lesz a hócipőm vele. Ahogy egy ismerősőm mondta, addig nem akar linuxot használni, amíg kernelt kell fordítani ahhoz, hogy egy usb-s eszközt telepítsen.
p.s.: minden tiszteletem azoké, akik ezek ellenére uralmuk alá tudták hajtani a linuxot -
ngabor2
nagyúr
akkor lehet, hogy nem jó disztribet néztél. jelenleg a nagygépemben nincs olyan alkatrész, amihez kellett akármit is fordítanom. se a tévékártyához, se a hangkártyához, se a vidkártyához. az usb-s eszközök alatt mit értessz? mert a pendrive-ot automatikusan mountolja, az usb-s nyomtatóra kapásból tudott nyomtatni, a fényképezőről is gond nélkül tudtam a képeket leszedni.
most már a laptopon is linux van, és a ''legproblémásabb'' beállítás az volt, hogy a wlant-kártyát adtam meg alapértelmezettnek. tudomásul vette, azóta az is megy. ja, és ehez nem nyitottam meg parancssort se, pedig azt szeretem.
no, majd megtérítelek -
simonzé
addikt
Akkor már mindkét jófej PH-ssal találkoztál. A többiek mind emberhúst esznek, és sokan vagyunk, akik fókakölyök-vért isznak rá. (Én gyakran kitépkedem a legyek szárnyát is) Van hogy nem köszönök a ellenőröknek, és az utcaseprőknek sem. Ez amolyan ''Ki a kémény csávó'' erőfitogtatás a részemről. Sőt ma reggel direkt mazsolás krémtúrót vettem (pedig nem is szeretem), csak hogy idegesítsem ezzel a bolti eladót.
Na ilyenek vagyunk mi valójában! Szóval csak saját felelősségedre gyere! Ne mondd hogy nem szóltam!I don't fit in. I fit out.
-
szandisas
őstag
válasz simonzé #3721 üzenetére
a boltos idegesítéséről eszembe jutott egy történetem, gondoltam leírom: benentem egy boltba, és kértem egy doboz láki sztrájkot (cigit)... Ez a fajta nagyon magasan volt, és az eladó csaj, meg alacsony....nem baj, hozott egy széket, felállt rá, kivett egyet, és ideadta. megnézem, ez a gyengébb sztem kértem egyet a másikból inkább... fel a székre, ezt visszatette, és kivett egy másikat. Ekkor adta ide a gyengeébbet hát mondom, csak a másik kéne... ismét felmászott a székre, kivette a cigit, és lemászott... gondolhatjátok hogy nézett rám
aláírás
-
xuldar
addikt
Még mindig keresek assemblyben jártas embert.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ngabor2
nagyúr
update:
akik jönnek:
Oly
Jani71
ngabor2
xuldar
BLiNk3r
szandisas
Samy
Montesz
Feedoo
antimatrix
lorcsi
simonzé
pisti666
Aragox
Csizs
bobace
Zenebohóc
Travelos
Slax
Borosz
ki maradt még ki?
akik lehet, hogy jönnek:
doktor úr (megpróbál jönni)
JohnyBlue (igen kis valószínűséggel)
Seth: várok valami konkrétumot.
VladimirR még nagyon nem tudja, sokmindentől függ. MárK hasonló állapotban leledzik a témát illetően. -
xuldar
addikt
Úgy gondolod? Próbáltál már assemblyben programozni? Ráadásul olyat sem mondtam, hogy nem gyakorlok. Számomra nem vicces a dolog.
Gábor: Ha már a névsort ápdételed, akkor a helyet és időpontot is írd oda, és nem fogják kérdezgetni, akik most tévednek a topikba.
[Szerkesztve]Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Borosz
őstag
Jovanna. Annyit tudok, hogy eléggé ''alapszinten'' nyúl ez a fajta programozás a hardverhez. Nagyon kell érteni a gép nyelvén az biztos. Egyébként utáltam mindig a programozást. Volt szerencsém Pascalhoz és Java-hoz, de bőven elég volt belőle. Jobb szeretnék emberekkel foglalkozni. Az érdekesebb.
Bocs, ha megsértett ez a fajta humor. Nem akartam más baján viccelődni, nem gondoltam ,hogy ennyire nagy a baj.
[Szerkesztve] -
Borosz
őstag
Ja igen... Mire is jó egy ilyen PH! találkozó?
Tessék csak... várom a válaszokat. -
Aragox
tag
válasz ngabor2 #3732 üzenetére
Esetleg a dohányellenesek lehetnek épületen kívül, nyitott ablaknál, így a beszélgetésekről sem maradnak le, és a ruhájukat is csak a friss esti szellő (-20fok) járja át...
p.s.: lassan egy éve én sem dohányzom már, és kezdem nem szeretni is, szóval közösséget vállalok az áldozatokkal.. -
Aragox
tag
-
Borosz
őstag
Most szólt a főnököm, hogy dec.11-től 18-ig Budapestre kell mennem tanfolyamra.
-
Borosz
őstag
Úgy alakult, hogy mégis itt leszek 16.-án este. Megyek a találkozóra és bunyózni is xuldarral.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs