Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Aktív témák
-
Szali
tag
upocska

-
Szali
tag
Van valakinek híres városunkban TVnetwork-ös internete? véleményekre lenne szükségem, most megnéztem a www.tvnetwork.hu-t. Egész jók azok a lannet csomagok, de a PH-s tvnetwork topicban eléggé megoszalanak a vélemények a szolgáltatás minőségét illetően... De engem kifejezetten a ''helyi sajátosságok'' érdekelnének.

Axelero: 2048/192 12.900 Ft bruttó (ez van most nekem)
TVNetWork LanNet 2048/512 8.000 Ft bruttó (erre váltanék)
Tehát ez a nem mindegy
Vélemények? -
Szali
tag
Tudna valaki segíteni? Fedora / Gnome alá szeretnék webcamot felpakolni, de hibaüzikkel mindig leáll a telepítés, illetve sok bajom van a függőségekkel is. Pl ha jól emléxem, akkor driver (usb-messenger-0.8.x.tar.gz, de nem tudom pontosan) telepítésekor kell neki az xawtv,de mikor azt feltelepíteném, akkor az leáll hibaüzivel, hogy valami -ljpeg library nincs fennt (fennt van pedig), és hát a GnomeMeeting meg addig nem látja a webcamot, amíg a driver fel nem megy. szal nem egyszerű. RPM-eket fel tudok telepíteni, de azért fordítani még nem tudok és a kernelbuzeráláshoz
sem érek, de ahogy elnézem ide valami heavyweight linuxos emberke kellene, mert mintha Gnome alatt a webcam támogatás (legalábbis a Logitech) gyengélkedne...
Valaki tudna segíteni? -
Szali
tag
Én tudok helyt és némi sört adni az összeröffenésekhez
Bencom téged kemecsei lévén beveszünk levelező tagnak, OK?
Én egyelőre a Fedora 4 teszt 3 változatával szivatom magam
A Gentoo hajnalig tartó telepítő partyjai miatt két héttel ezelőtt egy hét alatt kétszer is bealudtam a melóhelyemen, a székemben ülve
A Fedora ehhez képest Gentoo ultra light
-
Szali
tag
Jaja, csináljunk!!
DLBC - Debrecen Linux Beginner's Club

szóval akkor már 2 kérdés is van:
1. Ki jön klubtagnak?
2. Ki tud segíteni? / Frissen alakult linuxos klub advaced linux usert keres
Csókol apátok
Szali![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szali
tag
Na hát akkor UPOCSKA!!

A tékozló topicnyitó visszatér topicjához
Debreceniek közül valaki tudna engem okítani linuxra? Főleg Fedora/RedHat és Gentoo érdekelne.
Persze valami pézér'
Esetleg sörér-borér'
Amúgy kezdő vagyok, bár a Fedora 3-at és most a 4-et fel tudtam tenni, (most is linuxos Firefoxból írok) de azért a Java még hátravan
-
Szali
tag
Hali!
vagy 3 hete beadtam garis javításra az Enermax rackemet az egyik debreceni boltba, akik felküldték pestre egy nagyker szervízébe. Azok előszőr nem akarták elkismerni, hogy a kereskedő tőlük vásárolta a racket, most meg már nem akarják visszaküldeni!
Mi a p*csát csináljak? Tudom, hogy nem a kereskedő tehet a problémáról, ő jó haverom, de hajlok rá, hogy a felmenjek Pöstre személyesen a szervízbe, és kiverjem belőlük a cuccomat. Azért egy kontakhibát nem 3 hét kijavítani, nem???
A szép szó nem használ, a boltból már vagy 7szer hívták a szervízt, hogy mikor jön a rack, aztán a futárnak sose adják oda, ''elfelejtik''.
Azt gondolom, nem az én feladatom visszaszerezni a holmit. Vagy igen? már arra is gondoltam, hogy felmegyek személyesen pestre és kiverem belőlük a cuccomat. De sokba kerül a vonatjegy... Ha 1 hét múlva nem lesz itt a rack, azt hiszem feljelentem őket a yardon.
Nektek mi a véleményetek?
Szali -
Szali
tag
FIGYELEM! FIGYELEM!
Nagy PH tali lesz december 6-án Pesten.
Részletek: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=29515
1. Ki szeretne/tudna/akar jönni?
2. Ebből következően jó lenne együtt mennünk.
Kocsival csak akkor menjünk, ha olyan is lesz köztünk, akinek van jogsija, de tutira nem fog inni.
Ploszi, ha ezt olvasod: nincs autóm, de van benzinem
Nekem fexik a biznisz
-
Szali
tag
én a második számtekes évfolyamban voltam, ami anno elindult a Barossban.
IBM XT-n tanultunk, 6 MHz+2 MHz Turbo gombbal
. Egyszer majdnem összeverekedtem az egyik osztálytársammal, mert leült a helyemre a 8 Mhz-es 286-os géphez. Nem akartam hagyni, mondván akkor is én ülök a gyors gépnél.
lol. -
Szali
tag
hoppá. közben meglett az abit oldala, csak nekem ilyenekkel van tele:
Warning: OCISessionBegin: ORA-00018: maximum number of sessions exceeded in /usr/local/apache/htdocs/common/utility.php on line 62
szal nem tudom mit ártottam szegény page-nek, de eléggé kibukott tölem
De ha jell a cucc és megjavul az oldal, akkor felőlem jöhetsz. -
Szali
tag
Jaja, Bőrgyár feeling befigyelt...de a Dohánygyár volt a legjobb reggelenként, azt szerettem, annak legalább ILLATA volt, nem szaga, mint a bőrgyárnak. Cigizni nem cigizek, de a dohányillatot imádom. A bőrgyárat meg hálistennek átkonvertálták targonca-bizniszbe.

Persze először lakatostanuló voltam, csak aztán vedlettem át számtekessé
.
ti milyen szakon nyomjátok? És milyen most a Baross?
''Cook cds in microwave for 12 min on high, add some cheese and stir.Eat it gently as its still hot.. Cheers'' -
Szali
tag
ha így haladunk, lassan ''Nagy Baross topik'' leszünk!

-
Szali
tag
ja és este 11 után, mikor már megnövekszik odalent a Cactusban a gravitáció, kapunk mikrofont is úgyhogy lehet dajdajozni meg helyi netrádiót csinálni poénból.
Naaagyon szeretik
. A Cactus Rádió a 0,7 Tera-Gigahertzen már be van járatva
Na és természetesen a gravitáció az elfogyasztott alkohol kritikus tömegűre növekedésétől növexik meg.
Ezt most jól megaszontam.
-
Szali
tag
Szal akkor mi legyen a hétvégével?
Ki jönne és hova?
Én fenntartom a Cactus-os ajánlatomat péntekre vagy szombatra! -
Szali
tag
Ja én ott érettségiztem a Barossban vagy 6 éve

Legjobb suli! Czók Tibor volt az ofőm, legcoolabb fickó!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár volt időszak, mikor nem ezt gondoltam, de most, hogy már ''felülről'', a control szintjéről látom a sulit, azt mondom nem is rossz. -
Szali
tag
Most hétvége kinek jó?
Szombat vagy vasárnap? -
Szali
tag
Na ez így már elég szép!
Szóval ki lenne benne, hogy összejöjjünk valahol, haol kedvünkre offolgathatnánk. Sz'al értitek: live forum:-)) semmi virtualitás. Az ilyen cipőkrémes és egyéb dolgokat is sokkal jobban ki lehetne tárgyalgatni. Végül is ez lenne a topicnyitásom oka is.
Szóval mit szóltok hozzá?
Ajánlatok helyre, időre?
Nekem leghamarabb jövő hét vége a jó, meg onnantól bármikor.
Más?
Szali -
Szali
tag
Még mindig nem vagyunk annyian, hogy asztalt kelljen miattunk összetolni a Cactusban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De már alakul!
Szali -
Szali
tag
Hajrá!Hajrá

Táncoljanak az ujjak azon a billentyűzeten!
Szali -
Szali
tag
Hali mindenkinek!
Ez a topic azért indult, hogy összegyűjtse a debreceni PH! tagokat. Kíváncsi vagyok, hány debreceni van a PH-n. Ha gondoljátok, esetleg ez torkollhatna egy (vagy több?) sörözésbe, dumába, stb.
A végső cél az lenne, hogy tartsuk a kapcsolatot élőben is. Így ''némileg'' megnőhetne a hatékonyságunk is, ha esetleg valakinek kellene valami, vagy bármilyen más kérdés merül fel.
Szóval akkor: óh, jermekeim, soroljátok elő magatokat! Vagyis irjatok be ide hogy tudjuk ki a debreceni!
Uccu neki!
Szali
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Gentoo hajnalig tartó telepítő partyjai miatt két héttel ezelőtt egy hét alatt kétszer is bealudtam a melóhelyemen, a székemben ülve
A Fedora ehhez képest Gentoo ultra light

. Egyszer majdnem összeverekedtem az egyik osztálytársammal, mert leült a helyemre a 8 Mhz-es 286-os géphez. Nem akartam hagyni, mondván akkor is én ülök a gyors gépnél.