- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Chesterfield #38332 üzenetére
Ha hajlandó kpben fizetni, akkor felesleges a biztosító. Így te is jól jársz meg az illető is mert marad a bonusz/mánusz fokozata, neked meg hamarabb lesz a kész az autód.
Amikor az én Astrám féloldalát lezúzta egy vad motoros akkor én a biztosítóra bíztam a dolgot mert a másik fél még a felelősségét sem volt hajlandó elismerni, csak a helyszínelő rendőr (aki a sógora volt) tanácsára. Nagy nehezen kitöltöttük a betét lapot amelybe elismrte hogy ő volt a baleset okozója.
Be is vittem az autót szervizbe és a papírokat a biztosítóhoz. 3 hétig állt a szerviz udvarba mire a biztosító engedélyezte a javítást (addig a szerviz hozzá sem nyúlt az autóhoz) 3 hétbe telt mire a biztosító szemrevételezte az autót, illetve a motort, és eldöntötték hogy tényleg úgy történt ahogy a bejelentő lapon le van írva. Az engedély után a szerviz megrendelte karosszéria elemet, majd jöhet a fényezés. 1 hónapig nem volt autóm.
Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest