Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Nem tudja itt valaki biztosra, hogy a SportsDirect mikor nyit az új helyen (a Tesco-ban)?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor most egy másik kérdéssel jönnék:
Olyan szervizt/üzletet/műszerészt keresek, ahol hangszóró javítással is foglalkoznak. Ez egy 12K-s Genius aktív PC-h hangfal, így nyilván nem érné meg olyan sokat költeni rá. (Egyszer véletlenül "rálépetem" és azóta alig szól a jobb oldali hangfal.)
Egyelőre csak ezt találtam itt Debrecenben, esetleg tudtok jobbat?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Aryes #136724 üzenetére
De akkor így, hogy nem tudom kipöckölni a ventilátort, akkor a porszívózás sem éppen ajánlott, mert az is bepörgetheti...???
Itt melyik konkrétan a beszívónyílás? Az ott jobb oldalt felül az oldalánál? Mert annak a rovátkái nálam nem is "üregesek", csak két pici, vékony rés van rajta és a rovátkák között ugyan úgy műanyag...??? -
SunMount3r
nagyúr
Én innentől félek, ahogy elkezdi bontani a bill.-zetet és aztán még utána jön az a sok kis vékonyka szalagos csatalakozó, no és utána a sok pici csavar. Ilyen kis fejű csillag csavarhúzóm sincsen.
Ilyen hosszabb sörtés ecset tán van valahol itthon, de akkor ez sűrített levegős fújkálás az alaplapra is mehet, ha esetleg az is poros lenne? Mert mint írtam olvastam olyat, hogy nem igazán ajánlott/kárt tehet. Vagy egy ilyen ecsettel is elég ha kipucolgatom?
És eddig 3 videót is néztem, mert ezeknek a Samu notik-nak vagy ezer fő és altípusa volt, de mindegyiken paszta volt a lemezek alatt, úgyhogy esélyes, hogy ennél is az van.
(#136718) csicso82: Mennyire poros a gép a radiátoroknál? (a radiátor a hűtőventilátor melletti réz lamella)-> Nem nagyon látom, hogy mire gondolsz. A gép hátulján van egy rovátkázott beszívónyílás, amellett nincs semmi. ???
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Cs1csó #136714 üzenetére
+ (#136715) Shokkolo : Már korábban is nézegettem ilyen laptop takarítós videókat a net-en, de nagyon elriadtam attól amit ott láttam. Egy asztali PC-vel bármikor megbirkózom magam is, de itt annyi sok kis pici alkatrész, csatlakozó, csivir-csavar van amit szét és aztán marha precízen össze is kell ugyan úgy rakni, illeszteni, hogy eléggé elbizonytalanító s félek is, hogy közben megsérül/elszakad valami. 2011-es évjáratú Samsung R528-da08hu Laptop amúgy.
Amúgy elég súlyos a helyzet:
Szóval szerintem itt pasztázásra is szükség lehet. ??? Az még megdobja a rizikót.sűrített levegővel kifújni.-> Erről már hallottam kontra dolgokat, hogy nem olyan jó ötlet az ezekben lévő "nedves" anyag miatt használni őket. ???
gyanúsan gap-pad (thermal pad) megoldással van.-> No meg pl. ez is, ezt meg így szemre honnan fogom tudni?
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Debrecenben keresek egy olyan boltot/szervizt ahol notebook "kitakarítással/újrapasztázással" is foglalkoznak (és jó munkát is végeznek). A Mutimediatower-nél már érdeklődtem és ott 7000Ft-tól KEZDŐDIK ennek az ára (szóval még azt se tudom mennyi lenne a végén). Ennél némileg olcsóbbra gondoltam, főleg, hogy ez egy elég régi és "gyenge" lapos T4300-as procival, amire nem érné meg már túl sokat költeni.
Ha tudnátok ilyet ajánlani, akkor köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest