- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Kihalásos alapon kapsz bérletet
Általában nem szokott lenni szabad bérlet, el vannak adva, de próba cseresznye. Az aldi fele ha mész a mozgólépcső irányából, akkor bal oldalra kell elmenni a folyosón, majd át kell menni egy ajtón ott lesz egy lépcsőház majd ott menni kell tovább egyenesen lesz egy ajtó ami ilyen gombnyomós, utána a folyosóról fog nyílni az ajtó, ahol a parkolóbérletet lehet venni, ki lesz majd írva az ajtóra. Viszont ügyfélfogadás is valami elcseszett időpontban van csak és csak heti 2 nap.
Nekem valami 8-10 ezer / hó rémlik a 16 órás bérletre, de van 24 órás is az drágább valamivel.
Nekem 16 órás van ( de cég fizeti, szóval pontosan nem tudom most mennyi az ára )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple TV eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest