Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
válasz perge666 #90085 üzenetére
pontosan
ui: nem akartam droid vs wp haborut inditani, en mindkettot hasznalom jelenleg is, raadasul a 2 befutonak a 640 xl es p8 lite tunik. szerintem mindketto szuper telefon.
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
lorcsi
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz perge666 #90001 üzenetére
"Ha visszatérne a Symbian"
Nem tér vissza. Sajnos. Mint ahogy semmi sem tér már vissza, mert az, hogy valaki megveszi a márkanév használati jogát, az nagyon nem azt jelenti, hogy az eredeti "lelke" tér vissza annak a terméknek. Soxor nem is lehet ilyen visszatérésre számítani, jó példa erre Commodore64. Az akkor, a 80-as években istenkirályság volt, de ma?
Ez lenne a Noklával is, ahogy korábban találóan írta valaki. A névvel még el lehet adni néhányezer telót, ami tizenkettő egy tucat Mediatek proci, 720p kijelző, és utána csók, lehet ragasztani ugyanazokra a telókra a Symbian emblémát, megint eladunk 100 ezret, a névvel és a címkével.WP-vel meg az a probléma, hogy nincs hova betörnie, ahhoz nagyon későn jött, 5 évvel le van maradva.
A drága, státusszimbólum telefonok közé azért nem tud a WP betörni, mert azokkal szemben két elvárás van. Vagy iPhone legyen, vagy, ha mégse az, akkor Samsung.... Nagyon lesarkítva a dologt, de 250 ezreket kiadni egy telefonért????
Olcsó szegmenst pedig elárasztotta a droid, a 100dodó körüli kínai vackokkal. Szar, vagy nem szar, működik-e vagy sem, a tömeg, aki olcsón akar okostelefont, annak olcsó kell.
A kettő között nem nagyon van átmenet, ráadáasul a piac is nagyon telített. -
gps76
őstag
válasz perge666 #89138 üzenetére
Nekem a fiam játszik vele vett is valami mindenható akármit hozzá, azt mondja tényleg megunhatatlan, modern Lego.
Amikor nyitott a teszkóban a pénztársor végén állt a sor vége.Zola007: Nem tudom a Jysk-ben milyen a minőség, de ott is láttam forgószéket, meg a Mikepércsi úti teszkó közepén a bútorboltban is.
-
Zola007
veterán
válasz perge666 #88953 üzenetére
újonnan 30-32 ezer Ft egy raklap normál tégla, van rajta ~400db, tehát darabja 75 Ft-80
ne vegyél bontottat[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
válasz perge666 #88763 üzenetére
apron a legolcsobbat 15000-ert adtak, gondolom annyiert elviszik helyben is
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zola007
veterán
válasz perge666 #88506 üzenetére
Kicsit konkretizáljam a dolgot, horgász etetőcsúzlihoz kellene
különböző távokra akarom leszabni optimális erősségheztejgumi, latexgumi, laborgumicső, katétergumi néven is fut:
végén még ebayről kell rendelni
Ebből kellene 2,5/5 4/8 és hasonló belső/külső átmérővel 1-1 méter[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz perge666 #88366 üzenetére
Na nem bajlódok a külföldi rendeléssel,nem megy ez nekem.
Továbbra is keresek droidos mobilt 20K alatt,Samsung,Sony előnyben.
-1 GB ram minimum
- Android 4-től felfelé
- minimum 4,5" kijelző maximum 5"
- 30-as vagy független legyen
- ne legyen törött,ütött-kopottMinél olcsóbb annál jobb,tartozék nem feltétel ha ettől olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
gergom91
tag
válasz perge666 #88344 üzenetére
Hali
Doogee X5 , elvileg az elvárásaidnak megfelel, ez EU raktárból jön, 3-5 munkanap, én is innen rendeltem a Pro változatot. Nekem tökéletesen működik már több mint egy hónapja, nem bántam meg hogy megvettem. Amúgy mindkettőt árulják az Auchan-ban is, ott ki is próbálhatod. Teszt róla
(tudom hogy nem ilyenre gondoltál, de ez bőven 20 alatt van, új, garanciás is, független, és ha nem találsz 2-3 nap alatt itt telefont akkor már megéri ezt megvárni ) -
Zola007
veterán
válasz perge666 #87920 üzenetére
bankos hitelügyintéző ismerős tavaly azt mondta, hogy átlag magyar fizetésekkel 13-15 milliós lakáshoz legalább 5 milla önrész kell
ha egyedül vagy, akkor minimum a fele, különben elhajtanak mint a legyet.[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
válasz perge666 #74034 üzenetére
130 W akart az lenni.
Nagyon jó kis masina, sok szép munkát csináltam vele, de végre sikerült beszereznem egy Dremel 3000-et.
A tartozékait már " feléltem " azok nem is kerülnek egy vagyonba.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
XtremLor
őstag
válasz perge666 #74025 üzenetére
Hasznaltan se kapol 10-ert, az leghuto mint irtak is, olyat ne vegyel, atcseszes!
20-30e indul a hasznalt piac az uj az meg min. 60....a csillagos egig, a kivezeto csoves az ossze klima, vagy kulso egysegesben is van mobil, bar ez ritkabb, es dragabb is. 15nm eleg a 9000btu/h teljesitmeny az lehuti ha nem zavar a hang. jofogas/vatera mashol nem igen kapol[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
SOAD19
addikt
válasz perge666 #72859 üzenetére
Gondolom arra gondol a fórumtárs, hogy lehet ennyi idő alatt nem ismerted ki teljesen a telefont, és hogy huzamosabb használat alatt derülhetnek még ki hiányosságok a telefonnal kapcsolatban. Én speciel a ie-rel nem vagyok teljesen elégedett, remélem a w10-es edge már jóval kiforrottabb lesz. Maga a rendszer, a letisztultsága tetszik. (hozzátartozik androidos telefonom nem volt, de ránézésre bonyolultabbnak tűnik, tanulni kellene a használatát, wp-nál viszonylag kevés tanulást igényelt elsajátítani a használatát) A w10-zel jön a swype magyar nyelven is, és ha az edge is jól sikerül, akkor elégedett leszek.
-
br.rak
őstag
válasz perge666 #72836 üzenetére
A WP egy álom (különösen a 7-es, ami atomstabil volt) ha együtt tudsz élni a rendszerrel.
Akinek nincsenek spec alkalmazás igénye , annak jó választás lehet, bár az új WP egyre inkább akar az online dolgok felé terelni (felhő, simre nem lehet számokat lementeni, stb), újabban a nanosim örület -
SOAD19
addikt
válasz perge666 #72500 üzenetére
Nem vagyok túlzottan jártas okos telefonok terén, de egyik ismerősöm M2-esét nyomkodtam, wifin keresztül böngésztem rajta, meg talán a gps-t is kipróbáltam rajta egy kicsit. Szóval olyan 25-30 perc intenzívebb használat mellett kb. 1-2%-ot esett a töltöttség. Az én telefonomon 30 perc wifin netezéssel, ennek többszöröse szokott lenni.
Mintha olvastam volna is, hogy az aksija elég jól bírja, pedig körülbelül ugyanakkora van az M2-esben is, mint az enyémben. -
gps76
őstag
válasz perge666 #72457 üzenetére
Na én ezért veszek Sony telefonokat,mert nem teszteltem soha,de ugyanolyan használat mellett kb. a dupláját tudják,mint egy hasonló akkuval szerelt pl.Samsung. Valamit nagyon tudnak pl.stamina módban nem változik semmi,de megdobja az üzemidőt,nem kapcsolok ki se mobilnetet,se szinkront,amit tud a teló ki szeretném használni.
-
Zola007
veterán
válasz perge666 #72464 üzenetére
most őszintén.
Az a megoldás 2015-ben egy eredetileg 100+ ezres telefon akku problémájára, hogy kikapcsoljuk a 3G-t?
Mi van akkor ha úgy jobban bírja? Többet nem használsz mobilnetet?
no offense, csak nekem egy telefonnál minimum, hogy bírjon ki egy napot, ha szanaszét nyomkodom, akkor is.
Elcseszett egy marketing folyik mostanság, gyártják a tepsifonokat sorba, akkuidő meg a béka -gge alattMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz perge666 #72457 üzenetére
Sajnos valóban nem túl acélos az üzemideje, meg melegszik is rendesen ha jobban megdolgoztatja az ember, pedig amúgy nagyon jó kis készülék.
Én a fényerőt szinte mindig alacsonyra állítom, gps, bluetooth, kikapcsolva ha csak nem használom, a net is 3g-re van állítva az LTE helyett, illetve van egy töltőm az iroda fiókjában... -
mackosajt
addikt
válasz perge666 #72271 üzenetére
Köszi, csak vegye is meg valaki.
Más:
1043 v1 volt nekem 240-es upc nethez.
Gyári fw olyan 140-160-ig volt elég.
Vargalex openwrt fw képes volt 240-es netet adni.
Persze állandó, fullos terheltséget nem bírta volna, de bőven sokat használtam.
Minap adtam oda haveromnak.
December óta nem használtam, mert az 500-ashoz már kevés.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Borosz
őstag
válasz perge666 #71972 üzenetére
Próbáld átgondolni milyen appokat akarsz használni. Olyanokra gondolok, amik pl. munkához, tanuláshoz kellenek, nem szórakozáshoz. Az említett készülékeket a minőségük miatt ajánlom. Igaz csak 710-esem volt, de az is nagyon jó készülék. Akkut tudod cserélni pl. a 800-assal szemben. A legnagyobb hátrányuk, hogy nem bővíthető SD-vel és csak a Live szoftverrel lehet szinkronizálni. A kategóriájában voltak nagyon jó készülékek szemben a mostani 520-assal pl. Na, a lényeg, hogy lődd be a kiadandó összeget és addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Én pl. inkább a nagyobb tudású készüléket választom a küllem rovására (de a funkcionalitás rovására sosem!) ugyanazon összeghatáron belül.
-
GIJoe
addikt
válasz perge666 #71957 üzenetére
Lenovo A328 30E Ft, ez egész használható
Ár érték arányban a Meizu M1 Note a nyerő... -
-
Nazara
őstag
válasz perge666 #71707 üzenetére
Szvsz. az i6+ nem mostanában lesz számottevően olcsóbb, viszont még mindig az iPhone az a készülék, amelyik leginkább tartja az árát. Ergó egy i5, vagy i5C-t kb. a G2 árán ki tudnál próbálni, ahogy nézem most az aprót - feltételezve persze, hogy használt is szóbajöhet - eldöntheted, hogy tetszik-e a rendszer, és megéri-e a plusz lóvét az újabb szifon nagyobb kijelzővel.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
SOAD19
addikt
válasz perge666 #71702 üzenetére
Én már nem vennék 930-at, pár hónap múlva a W10-zel jönnek az új csúcsmodellek. Ma linkeltek a WP topikba egy irományt, hogy milyen adatokkal fognak rendelkezni, aztán, hogy ebből mi igaz... Mindenesetre tetszetős, nem mintha potenciális vevő lennék majd rá, főleg, hogy amilyen áron fogják mérni vélhetően. [link]
Nagy reménnyel várom a W10-et, van bőven mit csiszolni még a rendszeren.
-
devil-k
nagyúr
-
-
dbius
veterán
válasz perge666 #71225 üzenetére
Csak nem az edigitalra gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest