Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz RandomName #158214 üzenetére
Hibás LCD (gondolom sötét is), ott egér lehet nem sokat ér.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Nincs valakinek Debrecenben egy Ryzen 1, 2 vagy 3. gen cpu tesztre?
Köszi. -
HARDVERAPRÓD
Lehet hülye kérdésem lesz.
Samsung RS68N8220B1/EF hűtő, vihar közben áram kimaradás volt pár óráig, majd visszajött az áram, de nem indul a hűtő. (Nem vagyok ott, csak kérdezték, hogy ki az aki szervizeli) ezt tudom. A kérdésem: Nincs ezen valami gomb, vagy biztosíték ami ilynekor bekavarhat és bekapcsolni vagy cserélni kell? Igen azt mondtam, hogy nézzék meg másik konektorban, vagy azt a konnektort teszteljék. Ennek még nem tudom az eredményét.
Köszi. -
HARDVERAPRÓD
válasz sto1911 #157950 üzenetére
Ez mind igaz, de kirgadsz egy-egy szót. Nem azt írta hogy gaming, hanem hogy kiválóan alkalmas játékra, ami igaz is, mert "gyengébb" igényú játék elmegy rajta, munkához is jó ez is igaz, terbezésre (?) ez már azért pontosítást igényel, de van olyan progi ami elmegy rajta igen.
Szóval túl van marketingelve ez igaz, viszont ezen az áron elég jó. Talán az LCD még a kérdéses, ugye ez van a "gyengébbik" 250 nites meg a 400 nites LCD-vel is szerelve. Gyanítom hogy ez a "gyengébb" lesz.
Persze ez csak az én véleményem. -
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz Thermaltake #157684 üzenetére
Igazán nincs mit, örülök, hogy volt értelme.
-
HARDVERAPRÓD
válasz SOAD19 #157669 üzenetére
Azt hogy kivonhatja-e azt nem tudom, bár szerintem sem. Sőt igazából ha nagyon sarkos akarok lenni, akkor én olajcserével vittem el oda a kocsit. A többit ne nézze.
Persze, ha olyat lát azt jelezze, hogy a biztonság meg legyen. Mellesleg a Sámsoni úti szervizben nem ez volt az első ilyen eset, hogy többszörös árat mondanak.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Thermaltake #157615 üzenetére
Szia.
Van ilyenem, oda tudom adni neked. 12V és 9,6A.Bekapcsolás után zöldre vált a led nálam.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #157513 üzenetére
Elsőnek meg kellene nézni pl live linux alatt is. Majd ha ott is ez van, akkor kiszedni a bill-t meg vissza . Ha továbbra is megvan a hiba, akkor csere bill-el teszt.
-
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #157505 üzenetére
Szia. Mi a probléma?
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz elfelejtette #157109 üzenetére
Sajnos estek áldozatul már
-
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #156886 üzenetére
Ez jó ötlet! 😂
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz bul07 #156751 üzenetére
Én ezzel így nem értek egyet:
Amúgy bankártya használattával sokkal nehezebb spórolni,
Szerintem, tők mindegy hol és milyen formában van a pénz. AKi tud és akar az így is spórol, aki meg nem annak mindegy, hogy kp, van bankszámla/kártya. ahogy írod neveltetés/hozzállás kérdése ez. -
HARDVERAPRÓD
válasz 7Sony7 #156676 üzenetére
Már lekéstél régen Nem jönnek rá biztonsági frissítések sem... Elavult és nem is biztosnságos rendszer már. Ideje váltani legalább win10-re. az is 2025-ig lesz támogatva, persze szerintem az még használható legy tovább is.
A win10 azért még élhető a win11 meg kinek hogy, én nem szeretem, kerülöm -
HARDVERAPRÓD
válasz 7Sony7 #156674 üzenetére
Ha ugyanaz volt a forrás és a cél meghajtó mérete, akkor nincs más dolgod elvileg.
De utána frissítsd fel win10-re, gondolom ez a cél addig tartsd meg a win7-es HDD-t, ha bármi lenne frissítés közben, (bár nem jellemző, de előfordulhat gigszer) akkor legyen meg minden. -
HARDVERAPRÓD
válasz Aryes #156514 üzenetére
Mert minden a telekomnál volt, csak a net nem. Így 1 helyen van minden. Ez is optika, fúrni-faragni nem kellett, mert volt tv szolgáltatás optikán, csak boxot cserélni a nagyobb net miatt. Vagy 1-2 hétig ment a 2 szolgáltatás, illetve nem szüntettem meg a digit, addig teszteltem élesben a telekom netet.
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest