Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz kugli #146967 üzenetére
Ez is ok, de akkor pl miért van az, hogy ha kihívok egy pl gáz szerelőt, de lehet bárki, akkor igenis kifizetem neki a kiszállást, hisz átgázol a városon, dugó idő stb.... Jah és pl pont most történt 3 percet töltött a szaki ismerős, mert hívtuk hogy nem kell jönnie, de nem értük el. így kifizettük (és jó szájizzel) a 2e ft kiszállást.
Ha kivetítjük a magánrendelésre, ott is kellehet fizetni már az 1. komzultációért is. Mi voltunk feleségemmel a Nagy Lajos király téren pssz hogy miért kifizettüük az első alkalmat is. Nem volt kérdés, vagy hogy ő ettől pofátlan. Mennünk kellett és kész.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Aryes #146976 üzenetére
Szóval akkor ahogy írod, 1,5 órás várakozás plusz 10 perces zene, nálad egyenlő 10 perccel.
illetve, még te fizeted ki a helyszíni próbát. Nem tudom és nem számít, de akkor ez vagy bukó volt vagy kijött a 10 percből ez mind.
És most sem hülyézlek le, csak nem értem. Mert ezeket mind nem számolod, akkor nem tudom, hogy jössz ki ebből nem negatív mutatóval. -
HARDVERAPRÓD
válasz zsolti1debre #146983 üzenetére
Manapság már elég az OS vírusírtója, meg pl egy ublock origin. Vagy miért kellene az neked?
-
HARDVERAPRÓD
válasz zsolti1debre #147003 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy okoskodunk itt, és segíteni szeretnénk.
Sjnos nincs ilyen kódom nekem.
Szép napot -
HARDVERAPRÓD
válasz zsolti1debre #147009 üzenetére
Értem, viszont nem gondolod, hogy más kifizeti az újság árát, te meg elkéred a kódot... senki nem hülye itt. Ha annyira kell a kód, nem sok az újság ára vedd meg. Nekem pofám nem lenne llyenért kuncsorogni... erről ennyit
Plusz ha cég rontott el vmit, azt lehet korrigálni, ha a megfelelő emberkével egyeztetnek, kifizetik és küldik az újságot, akkor meg csak várni kell.És igen segíteni akartunk (nem megkérdőjelezni), hogy ma már nincs erre szükség, mondom ezt úgy hogy legalább 7 éve fizetek elő egy vírusírtóra, 2 éves előfizuval, de mikor le fog járni most lehet nem fizetek elő, mivel a bankba is bejött a 2 lépéses hitelesítés, a kétes oldalakat meg kerülöm.
Tehát ha segítséget kérsz, akkor ne te hülyézz le másokat, hanem köszönd meg. Max leírod, hogy neked fontos ennek ellenére kész.
-
HARDVERAPRÓD
válasz zsolti1debre #147011 üzenetére
Ez nem így pont rossz a példád. Ott is meg kell kérdezni mileyn ssd-re kell és mire használod, mert pl még egy a2000-es ssd-re nem kell, addig egy evo970 plus-ra ajánlott főleg laptopba ahol kevés a hely, viszont egy asztali gépbe, ahol jó a szellőzés is, és nem egésznap terheled, akkor oda sem szükséges. A te példád sé az eredeti hsz-ed is hiányos volt. Tehát ezzel hogy pontosítás matt kérdeztem, ige segítettünk. Cssak te röngtön nekünk álltál!
Részemről lezártam, szép napot -
HARDVERAPRÓD
válasz zsolti1debre #147013 üzenetére
Ki beszélt arról, hogy elveszti a kódot… hol írtam ilyet… pontosan tudom hogy nem!
Én még ennek ellenére sem minősítelek le, amit írsz, akkor ne hülyézz le kérlek. Te már 3x tetted meg. -
-
HARDVERAPRÓD
válasz tahepa #147100 üzenetére
Bocsáss meg, de kb 10 perc elteltével kaptál egy ötletet... azt nem tud, hogy megpróbáltad-e.
Azért írtam a nagy gáz - hintáztatást, mert a fiestámmal jártam így, hogy beragadt, befagyott. Nekem nem volt kedvem szerelgetni. Hintáztattam, majd nagyobb gázzal elindultam vele, kb 5 méter után hupsz kis pattant.
Ahogy írtad, szerintem így is megoldódott volna.
De örülök, hogy sikrült a lényeg ez.megtanulhattam volna már hogy itt nem divat segíteni a másikon..ez Debrecen.
Főleg ebben a topikban szokott segítség érkezni, elég hamar. (Nyilván más topikban is) -
-
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #147149 üzenetére
Ha megrendeled az lcd-t utána már te is meg tudod csinálni, max még 1 b7000-es ragasztót veszel 1000ft körül van. Összepattintásnál kell vigyázni,már szétszedésnél nagyon nem, annak már mindegy
[link] -
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #147152 üzenetére
Forrasztani?? egy lcs cserénél, én nem láttam itt.
-
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #147153 üzenetére
Bevallom régebben csináltam ilyet is, de mióta ilyen drágák az lcd-k.... nem kínlódtam velük.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Fredo78 #147220 üzenetére
Szia. Nem célszerűbb elmenni teszteltetni? Csak én ezekkel agyors tesztekkel nem vagyok kibékülve, mert azt mondják kb megbízhatatlan. Volt pár tapasztalat is, egyik ismerősőm 2-t is vett mindkettő + lett, aztán csak elment még aznap teszteltetni, ott meg -
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz diablo1984 #147347 üzenetére
Pc-shop Cegléd utca. De még írok pü-t.
-
HARDVERAPRÓD
válasz KROK640 #147350 üzenetére
Eddig, pl tavaly meg tavayl előtt rengeteg i5-2400 procival szerelt gépet adtam el, irodai munkára, 8gb ram és SSD-vel. Mivel arra amire kellett bőven jó volt, így szeretik még a mai napig is 4mag 4 szálasz cpu, bőven jó! Jah és nem utolsó sorban hibamentesek! Ehhez az is hozzájáeulhat, hogy mikor eladom takarítom, pasztázom normális pasztával. De ma már én sem adnék ilyet, 3-4. gen a minimum. Az igaz hogy nem fiatal, de ahol nem lesz kihasználva, oda minek is kellene a több. Bőven használható még.
-
HARDVERAPRÓD
Siacok! Van itt valaki aki ért a kocsikhoz, vagy autószerelő? Alany: 2000-es ford mondeo mk3 2.0tdci. Dobna rám egy PM-t elérhetőséggel, meg hogy mikor zavarhatom? Köszönöm.
-
HARDVERAPRÓD
válasz bul07 #147472 üzenetére
Ha már ennyi írás lett… 😂 véletlen nem tudsz szerelőt aki a hétvégén tud segíteni nekem, úgy hogy ne nélkülözzem a kocsit? Alkatrészt ami kell viszem, csak pontosan kellene tudnom mit vigyek, köszönöm neked is előre. Akna jó ha van…
Alany: 2003-es ford mondeo mk3 2.0tdci. Dobna rám egy PM-t, felhívom, vagy írok rá. -
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #147601 üzenetére
Szerintem ilyen nincs. Miért lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest