- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabeszka197
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazából jelenleg a helyzet ez : a gépen normál módon fenn van egy Linuxmint 18. Eléggé instabil : sokszor nem tud felhasználót váltani, szakad a net, elfelejti a nyomtatót, van vele bajom elég.Felraktam rá egy Virtualboxot a célból, hogy különböző disztrókat kipróbálgatnék, és amelyik legjobban tetszik a célszemélynek ( ithoni irodai felhasználásra kellene majd), arra cserélem élesben a Linuxmint-et.
Nem egy ócskavas gépen van a Mint sem, ezért nem értem, mi a baja a 18-assal.A 17-el gyönyörűen ment, még azt az esélyt megadnám neki, hogy azt visszarakom, ugyanakkor vonz az újdonság vélt varázsa is :-)
-
csabeszka197
csendes tag
Sziasztok. Linuxmint-en futó Virtualbox-ra szerettem volna feltenni a Debian 8-as Jessie-t, netinstallból. A Virtualbox konfignál azt mondtam, hogy a hálózat Bridge legyen.A Telepítő elindul, de a szoftvercsomagok telepítésénél állandóan elszáll, továbbá nem látja a kiválasztott tükröt. Lehet, a netinstall nem jó? Vagy rossz helyről töltöttem le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs