- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cerberus-GMK
csendes tag
lefujva, +oldottam
-
Cerberus-GMK
csendes tag
Udvozlet!
Kene egy kis help kep-hang szinkron ugybenm debian sid alatt.A jelenseg, hogy kesik a hang a kephez kepest 1.5-2sec-nyit UT2004-nel. Eszrevettem, hogy pl. xmms-nel is ugyanez latszik, mert a kivezerles jelzo elobb kezd el mozogni,mint ahogy megszolalna a zene,leallitaskor is elobb a kijelzes marad abba es aztan nem sokkal elhalgat a zene,szvsz ''elcsuszik'' a megjelenites a hangtol.Elsosorban jateknal zavaro nagyon,nem is nagyon jatszom emiatt mostanaban,ideg szetb@sz.Annak idejen, 1-2 eve is ugyanez volt a szitu ,de akkor segitett az,hogy OSS driver helyett alsa drivert forgattam, ill. az,h nem hasznaltam arts-ot. Most semmi nem segit, kiprobaltam ablakkezelo nelkul is a jatekot egy sima xterm-bol inditva,de nem akarja az igazat.
Elso korben kiiktattam az alaplapi 7.1-es nforce-os hangkarit,amivel a sima mp3 lejatszas is rossz volt (elmaszott a balansz 25%-al a bal csatorna fele,sima sztereo uzemmodban), de: azzal nem volt ez a keses,helyette ilyen magasfrekvencias zaj keveredett a hangba,de csak ut2004-nel,ugyhogy alaplapi hangkari kikapcs es raktam a gepbe egy sima, 1000eves,sztereo Yamaha hangkarit. Sajnos alsa-val, OSS-el is ugyanugy csuszik a hang, annyi a kulonbseg, hogy OSS drivernel 2x annyit kesik (kb.3-4 sec-et,ami brutalis). User-nek adtam rw jogot a /dev/rtc-re,de ez sem segitett es tobb 5letem nincs perpill... Vki tudna segiteni?
Jah, a konfig: Epox alaplap,NF 250GB (NForce3) chipset, AMD Athlon64 3000+, GeForce FX-5500 (256M), Yamaha YMF-724F hangkari, 256M/400DDR
SW kornyezet:
Debian SID,2.6.15.1-es mag, gcc-4.0.3, alsa-1.0.10, xserver-xorg 6.9.0.dfsg.1-4, Nvidia-Linux-x86_64-1.0-8178 vid.driver az nvidia.com-rol.
Thnx elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest