Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
altare
tag
Hali, a debian 8.1 van fent a gépemen egy mate felülettel, viszont akadt egy kis gondom. Nincs a gépen internet. Egyszerűen nem akar csatlakozni hozzá. Plusz itthon ki is lövi a hálózatot a többi gépen, ha bekapcsolom és bedugom a netkábelt a gépbe. 3-4 napja telepítettem fel rá a debiant, előtte 1-2 hétig egy Manjaro Linux volt, viszont teljesen másik hdd-n, csak az megadta magát, ezért egy 80gb-os hdd került be és akkor már debiant raktam rá. A gépet fájlszervernek, médiaszervernek szeretném használni, viszont nem vagyok valami nagy linux guru. 1-2 hónapja ismerkedem a linuxokkal. Mit tudnék kezdeni, hogy legyen net a gépen, illetve ne lőjje ki az ithoni hálózatot?
Manjaro linuxal tökéletesen ment az egész, viszont debianra volna szükségem, mert nekem kicsit bonyolult a manjaro és nem is igazán való arra, amire nekem a gép kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Google Pixel topik
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest