- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anno én is lemondtam a játékokról inkább, de nem féltem a Linuxtól, annyira elegem volt a Windowsból, hogy behatárol, korlátoz mindenben és kb azt kaptam a Linuxtól, amit szeretek mai napig is, itt a behatároltság, korlátozás az én tudásomon és kíváncsiságomon múlik csak, azt csinálok meg vele, amit csak szeretnék! Igaz lassan 9 éve a Linux Mint Cinnamont használom napi szinten, de rengeteg disztrót kipróbáltam és ez a szabadság érzése is tetszett benne. A csomagkezelés, frissítések rendszer és programok szintjén tényleg egyszerű és nagyszerű.
Ma már különösebben az se kell, hogy érdekeljen, hogy meló miatt mindenféle MS szutykot kell használnom, Teams, Outlook meg bánat tudja miket még, ezekhez sem kell Windows, böngészőből elvagyok ezekkel és/vagy mobilon.
Visszagondolva anno a főiskolai könyvtárban is valamelyik Linux futhatott, csak a webböngészőt tudtam rajta megnyitni, semmi mást nem engedett, ennyiből hülyebiztos rendszer lehetett, mert az egyik hülyét (engem) visszatartott, hiába kattingattam kíváncsiságból mindegyik ikonra az asztalon, nem voltak végrehajthatóak.
A könyvtáros ismerte a Linuxot és jó kis kioszk módba állította be a rendszert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest