- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
kojak27 #8838 üzenetére
Én már nagyon sokszor költöztettem rendszert, ha van lehetőséged arra, hogy a két HDD együtt legyen bent a gépben, akkor a legegszerűbb az új HDD-n létrehozni a partíciót(partíciókat, ha többet akarsz), és cp paranccsal átvinni mindent, grubot betenni az új HDD-be, és hajrá.
Én a cp -ax parancsot szoktam használni, ez csak az adott partíciót másolja át, ha több partíción van a rendszer, akkor ezt egyenként kell kiadni, de ez nem szokott gond lenni.
-
stopperos
senior tag
válasz
kojak27 #8838 üzenetére
Clonezillával jársz a legjobban, készíts belőle egy liveusb-t és indítsd arról a géped amikor benne van mind a kettő HDD. A menüből ki tudod választani mit szeretnél (device-to-device), utána már egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest