- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Szia!
Uhh sajna nem ismerem közelről a Debiant, mert én Gentoo -t használok,de ''hallottak'' alapján hasonló csomagkezelő rendszerrel mennek. Namost ez a ''MARADÉKTALANUL'' mit jelentene? Nem elég alapos a csomag-eltávolítás? Vagy a függőségeket csak fölrakás irányba kezeli, ''letelepítéskor'' nem? Egyébként tapasztalataim alapján a Gnome kb. ua gyors mint a Kde(nálam 3.1.2), de mint mondottam Gentoo -s vagyok, az meg forrásból építkezik, és így már lehet hogy mondjuk a Gnome ''Generic'' munkakörnyezetként jobban megállja a helyét mint a Kde. De majdcsak idetéved egy-két Deb. -es fickó,
aki erről mesélni tud.
''Kezdek elpártolni...'' Háát ha többször nem is, egyszer meg kell szenvedni hogy jó legyen az op. még nálam is.(Pedig a Gentoo leginkább már a gyurmához hasonlítható formálhatóság szempontjából
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest