Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Szia!
Uhh sajna nem ismerem közelről a Debiant, mert én Gentoo -t használok,
de ''hallottak'' alapján hasonló csomagkezelő rendszerrel mennek. Namost ez a ''MARADÉKTALANUL'' mit jelentene? Nem elég alapos a csomag-eltávolítás? Vagy a függőségeket csak fölrakás irányba kezeli, ''letelepítéskor'' nem? Egyébként tapasztalataim alapján a Gnome kb. ua gyors mint a Kde(nálam 3.1.2), de mint mondottam Gentoo -s vagyok, az meg forrásból építkezik, és így már lehet hogy mondjuk a Gnome ''Generic'' munkakörnyezetként jobban megállja a helyét mint a Kde. De majdcsak idetéved egy-két Deb. -es fickó,
aki erről mesélni tud.
''Kezdek elpártolni...'' Háát ha többször nem is, egyszer meg kell szenvedni hogy jó legyen az op. még nálam is.
(Pedig a Gentoo leginkább már a gyurmához hasonlítható formálhatóság szempontjából
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- CIS - Comodo Internet Security
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de ''hallottak'' alapján hasonló csomagkezelő rendszerrel mennek. Namost ez a ''MARADÉKTALANUL'' mit jelentene? Nem elég alapos a csomag-eltávolítás? Vagy a függőségeket csak fölrakás irányba kezeli, ''letelepítéskor'' nem? Egyébként tapasztalataim alapján a Gnome kb. ua gyors mint a Kde(nálam 3.1.2), de mint mondottam Gentoo -s vagyok, az meg forrásból építkezik, és így már lehet hogy mondjuk a Gnome ''Generic'' munkakörnyezetként jobban megállja a helyét mint a Kde. De majdcsak idetéved egy-két Deb. -es fickó,