- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
válasz
_Petya_ #2020 üzenetére
Megpróbáltam nem működik, az egyik wines hda1 ntfs a következő beállításokkal működik tökéletesen fstab-ban: default,nls=utf8,umask=007,gid=46 0 1 az elejét nem írtam ki, a másik wines partició hda5 vfat az általad megadott beállításokkal nem ment. A gépemen van ubuntu az látja a hda5 vfat particiót és működik is ubuntuban megnéztem az fstab beállítását amely akövetkező:
default,utf8,umask=007,gid=46 0 1 ugyan ezt beírtam a debianba és ott nem működik
Mi lehet a hiba?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged