- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #10030 üzenetére
Nem tudom figyelj, külföldi fórumokon (meg leginkább Redditen) osztják az észt, hogy a 980 nem jó, mert nincs rajta DRAM. Én meg úgy vagyok vele, hogy fogalmam sincs, mert nem tudom megítélni alapvető tudás meg gyakorlat nélkül.
Amúgy szerintem jó. Most mondják, hogy hamarabb is hal meg, de hát... 300 TBW meg 5 év gyártói garancia és csak az oprendszer megy rajta meg annak a programjai.... A játékok megint egy másik 980-as Samun vannak.
-
válasz
ubyegon2 #10030 üzenetére
már nem tudom szerkeszteni
Az SLC cache megoldás azt jelenti előbb említett esetben, hogy max 122GB írás/másolásáig nem lassul le a meghajtó, mint ahogyan a cacheless SSD-knél általában. Szóval ez meg a HMB együttesen simán hozza azt a teljesítményt, amit egy átlag DRAM cache-sel eláátott NVMe SSD. [link]
Ja és a Turbowrite 2.0 is ott van még!
Even though the drive lacks DRAM, it still comes with quoted speeds up to 3.5GB/s read and throughput of half a million IOPS. This is achieved by utilizing Host Memory Buffer technology to link directly to the host processor’s DRAM. Combine this with the company’s sixth-generation V-NAND, TurboWrite 2.0, and this is slated to make the drive perform much better than the regular DRAM-less SSD. [link]
Még mindig le akarod cserélni a 980-at?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest