Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most jutottam oda. Én úgy emlékszem régen magától nyílt ki miután meg volt a kód. De most látom hogy rá is kell nyo,ni az ajtóra és úgy nyílik. Gondolom ez megvolt de hátha emiatt akadtál meg.

Am vegyél fel origins-be és lehet összefutunk valamikor.Más.
Most próbáltam ki először a fegyver craft módot. Az milyen hogy a fegyver crafting módba nincs végtelen nyersanyagom? Azt hittem ott mindent ki lehet próbálni elvégre úgysem tudom kivinni onnan, ezzel szemben volt amit nem tudtam kipróbálni mert le sem tudtam gyártani az alkatrészt.. Persze össze volt már rakva minden de hátha elfelejtettem valamit. Meg minek a nehézségi fok mikor ki se tudok menni a teremből ott pedig nem jön semmi ellenél. -
FLATRONW
őstag
Én sem vagyok zseni, nem is sértésnek szántam azt amit mondtam.
A videóból nem látszik annyira a keresztmetszet, az csak arra jó hogy ellesd a sorrendet. Azonban a játékban szépen körbe lehet járni, megnézni minden szögből a csont szeletet. A lényeg az, hogy a vöröses csontbelső alakjához egy ugyanolyan vagy nagyon hasonló alakú csontszeletet kell illeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest