Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
megvan Hard core-on ( a checkpoint nélküli 3 mentéses móka) az első mentés! 7 fejezetbe és elég jól álok lőszerrel élet töltővel fegyverfelesztéssel.
ennél korábban pazarlás menteni itt viszont kell! nem egy halálom volt mire sikerült ezt megcsinálnom.
nincs meg a hangulata a ds2-nek úgy mint az elsőnek? megoldás hard core. tuti pislogni se fogtok!
egyébként nem nehéz. a 7 fejezetig kb két helyszín van ami rohadt kemény mert lezár a karantén és rohannak az arcodba a dögök és menekülni se nagyon tudsz hova.. jó van még olyan rész ahol lerohannak bőven de aki hardcore-ba tolja annak már nem nagy meglepetés/kihívás.
alap esetben nem mentem volna neki ennek a fokozatnak de én imádom a dead space-t szóval nincs mese meg kell csinálni.
ja meg fikázták páran anno h script-elt. annyiba igen hogy be lehet tanulni melyik dög honnan ugrik elő de ennyi. aztán hogy mit csinál hogy mozog az már random. és elég sokat számít hard core-on. vagyis script nélkül esély nem lenne 3 mentéssel kitolni. szerintem
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest