Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
Ez tök gáz, amikor 1 v 1-ben maradok a gyilkossal.
Mert ő gyorsan végigszalad a pályán és a hang alapján megtalálja és odaáll. Ha nem tudom felgyógyítani magam teljes életerőre, akkor elég sanszos, hogy nem jutok ott ki.Mostanában gyilkosozom, próbálok jó fej lenni, de van eset, amikor gecivé válok: ha leszedik a kampókat.
Erre nagyon érzékeny vagyok, mert nem érzem fairnek. Eddig két olyan csatám volt, ahol az összes kampót leszedték. Ha ott elkaptam valakit, akkor megvártam, amíg elvérzett.
Utána meg ment a sírás, hogy milyen köcsög vagyok, bla bla.
Attól is a falnak megyek, ha 2 perc után megvannak a generátorokkal, miközben egy üldözésig nem jutottunk..Ezzel ellentétben, ha látom, hogy segítenek egymásnak, akkor igyekszem mindegyiket felrakni egy kicsit pihenni, de nem ölöm meg őket.
Tegnap is volt egy srác, aki annyival jobban tolta, mint a többiek, hogy végül őt elengedtem, oda vittem egy generátorhoz, hagytam hogy leugorjon, megszerelje, kinyissa az ajtókat, majd megmutattam neki a hatch door-t.
Úgy veszem észre, hogy gyilkossal, magas szinten azon múlik a meccs, hogy az elején meglátok-e valakit. Ha nem, akkor bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest