- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzs
tag
10-es időzítéssel, megemelt feszültséggel sikerült valamennyire életre kelteni, kb 10 percig ment vele, majd megint kék halál Hétfőn visszaviszem.
Az a vicces, hogy az everest mem olvasási teszten alig 7gb/s-el olvasott.
A sima 667-es ddr2-es ramom ugyanezen tesztel 6gb/s-el olvas, kis tuninggal simán elérem, sőt túl is lépem a 7gb-t.
-
vzs
tag
Igen, kezdem én is úgy érezni, hogy az alaplapom nem támogatja ezt a típusú ramot. Csak azt az egyet nem értem, hogy linuxal akkor miért megy? Az összes létező programot elindítottam, a 4gb-ből 3gb-t le is foglaltam így és sehol sincs egy hiba sem. Nem értem hogy lehetséges ez.
Valamennyire tényleg felesleges, de néhány éven belül úgyis felujítom a gépem, ha kevés lesz már a teljesítménye, akkor viszont nagyon is jól jönne ez a plusz tudás.
-
vzs
tag
Sziasztok, vettem 2*2gb Geil evo one 1600mhz cl9 ramot.
Az alaplapom: Asus p5qc. Sehogy sem akar stabilan működni, beállítottam a gyári időzítéseket, feszültséget is emeltem 1,9V-ig, kipróbáltam minden féle beállítást, de csak nem akart stabilan működni windows 7-el. Érdekesség, hogy a gépen levő suse linux gond nélkül kezelte, csak windows alatt nem megy. A win7 üdvözöljük képernyő után néhány másodperccel kék halállal leáll.ddr2 ramokkal gond nélkül megy,csak ezekkel a ramokkal nem.
Milyen beállításokkal próbálkozzak még? Vagy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest