- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.varga7
tag
Tisztelt 04ahgy, és mindenki aki még ért hozzá!
Végül a következő gépet pakoltam össze:
ASROCK Z77 Pro4
Core i5 3570 processzor (NEM k-s verzió)
Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz 16 GB kitA kérdésem az lenne, hogy látszólag minden rendben a géppel, de a BIOS azt írja, hogy az 1600-as ramok csak 1333 Mzh-en mennek. Ezt az alaplap állítja be így alapból, vagy létezik, hogy ez a config nem is támogatja az 1600Mhz-en való futását a ramoknak? (remélem nem az utóbbi mert minden alkatrészt 30x átolvastam mielőtt megvettem.)
Elnézést a tudatlanságomért, de soha sem húztam még procit vagy ramot, ezért kérem, hogy ha ilyen "varázslatra" van szükség a ramok rendes frekin üzemeléséhez akkor azt szájbarágósan kérném előadni
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Üdv,
Varga Jenő -
J.varga7
tag
Sziasztok, gépet szeretnék újítani, de nincs pénzem csili-vili Corei7-es procit venni (magyar valóság) viszont régebbről van egy Core2 Quad Q9550 procim aminek a teljesítményével elégedett vagyok.
Eddig DDR2 1066 Mhz-es memóriákat használtam hozzá 4 GB-ot. Most keresek egy olyan Socket 775-ös alaplapot ami DDR3 ramokat is támogat, lehetőleg 8 GB-ot, vagy többet, ez volna a cél.
A kérdésem lényegében az, hogy milyen frekvenciájú DDR3 rammal érdemes párosítani ezt a procit, és mennyit nyernék a dolgon teljesítményben a DDR2-es ramokkal szemben? Esetleg ha tudtok ajánlást tenni alaplapra, azt is megköszönném.Tisztelettel,
Varga Jenő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged