Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Nem tudom névleg mivel kompatibilis, vagy nem, de az biztos, hogy több embert láttam már Geil ramokkal szopni, mint az összes többi gyártó termékeivel együttvéve. Nagyívben kerülni, de ha már van és működik, hálát adni az Úrnak, mert tényleg szerencse! Ha meg nem, szopi...
-
Genji
őstag
Nekem egy 2x2 GEIL ultra 1333 CL6-al volt dolgom az egy Asrock H55-M lapban gond nélkül dolgozott. Ajánlott megnézni a lap QVL-jét neten és lehetőség szerint olyat választani amit megerősített a gyártó kompatiblitás oldalról. Ragaszkodsz a Geil-hez? Kingmaxok nagyon jók, olcsók és szereti általában midnen lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest