Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- weiss: Pant* rant
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Nem tudom névleg mivel kompatibilis, vagy nem, de az biztos, hogy több embert láttam már Geil ramokkal szopni, mint az összes többi gyártó termékeivel együttvéve. Nagyívben kerülni, de ha már van és működik, hálát adni az Úrnak, mert tényleg szerencse! Ha meg nem, szopi...
-
Genji
őstag
Nekem egy 2x2 GEIL ultra 1333 CL6-al volt dolgom az egy Asrock H55-M lapban gond nélkül dolgozott. Ajánlott megnézni a lap QVL-jét neten és lehetőség szerint olyat választani amit megerősített a gyártó kompatiblitás oldalról. Ragaszkodsz a Geil-hez? Kingmaxok nagyon jók, olcsók és szereti általában midnen lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest