- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
senki66 #4523 üzenetére
Ez enyhén követelőző hangvételűre sikeredett... Szabadidőmből, önszántamból vagyok jelen a fórumon, arra és ott válaszolok, vagy nem válaszolok, amire csak szeretnék.
Tuningoltam, így pár OC-s topikot látogattam, valamint a privát üzeneteimet olvastam, meg Hardverapróztam, ha a válaszom kielégít. Emellett bulizni és szalagavatón szalagot tűzni voltam, sokat utazva, így a PH!-s ténykedésem a privátok telefonról való olvasására korlátozódott, a rendszer attól még bejelentkezettnek és aktívnak jelez.
Továbbá ez nem chat, hogy realtime választ kapj, sőt, járnak erre mások is, miért csak én válaszolok? A korábbi ígéretem továbbra is tartom (mely a fórumbéli aktivitásomtól maximálisan független), bármikor hozhatod a RAM-okat tesztelésre.
Emlékeztetnélek, hogy a topic címe: DDR3 topic & tuning és nincs benne, hogy az alaplap beállítások részletes magyarázata, az alaplap oldaláról fakadó "tuningtalanság" kitárgyalása, kezdő vagy haladó szinttől függetlenül a topik témája lenne.
(#4521) dragonfx: "A és B varináns van.ez mit takar künbségbe?chip?" - beillesztenéd a két típust, kivastagítva az eltérő betűt? Nem tudom, mire gondolsz.
(#4522) senki66: Minden érték manuális? Az összes feszültség, frekvencia, szorzó, és a fő RAM időzítések is? Az MCH Latch egyébként a RAM - FSB osztásarányokat kontrollálja, ilyen téren a P45 eléggé mimóza, szinte mindentől függ, melyik Latch-cset szereti. Kísérletezni kell vele. P45 tuningban egyébként meg is lehet őszülni.
Ez egy P45 tuning leírás [link], ráadásul Gigabyte lappal. Érdemes lenne átolvasnod. Itt is sok hasznos infót kaphatsz: [link].
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest