Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ez gyárilag cl4 800-on, azért gondoltam, hátha feszemeléssel cl3-on menne..hátha..de ha nem megy azt is túlélem, legfeljebb 900-on használom cl4-ben, annyit gondolom megyeget. Ösembertől lesz jah
Gondolkodtam 2x1 gigán, aztán rájöttem minek?
Gyakorlatilag az 1-et se használom ki, vista nem kell, inkább legyen 1 giga, de az gyors, bár a bruttó 25k-s 2x1gb ultra páros kicsit elcsábított, de csak azért se veszem meg
-
Chaser
legenda
Folyamatban van egy geil 512/800 ultra páros vétele, van rá esély, hogy 800-on vigye a cl3-at, vagy felejtsem el?
szerk: #457 Soak : A HT mindig 2ghz volt tudtommal, amióta van, csak ez is olyan dolog mint a ddr, eff. 2000, valós 1000
Ha tévednék, üssetek agyon!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Futás, futópályák
- Léghűtés topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha ezt előbb láttam volna, de az ultrákat már lefixáltuk, nem csinálok picccsát a számból..De lehet veszek bandittól is a jövő héten
Az ultra plus megy alapon cl3-ban 800-on, de árlistákban se láttam, bár sejtem az árát
Gondolkodtam 2x1 gigán, aztán rájöttem minek?
Gyakorlatilag az 1-et se használom ki, vista nem kell, inkább legyen 1 giga, de az gyors, bár a bruttó 25k-s 2x1gb ultra páros kicsit elcsábított, de csak azért se veszem meg