- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Vagy ebben is lehet "biost" frissiteni mint a VGA-kban?
és csúnyán átk...tak?
mert mindkét bordáról hiányoznak az adatot leiró matricák, és igy mindkettön csak az egyik oldalon található a dominator matrica.....
na mindegy befejezem az önparáztatástAmióta megvettem ezt a ku..a RAMot, azóta ilyeneken paráztatom magam...Ezért "jó" használtan alkatrészt venni...legalábbis olyat amit az ember abszolut nem ismer...eddig mindig csak noname ramjaim voltak
-
twine
veterán
Köszönöm a cikket! Amugy meg tényleg mingyárt rosszul leszek itt a munkahelyen, ilyen adatok láttán! Én barom meg tegnap még felraktam az apróra a RAMokat hogy eladom és veszek valami jól húzható párt helyette
Tessék csak nyugodtan jól kiröhögni
Bevallom mikor én ezt vásároltam, akkor nem voltam igazán tisztába a felső kategóriák tudásával, pusztán csak a stabilitás volt a lényeg, és hogy a deszkám leirásában szerepelt a támogatot RAMok között. Épp volt egy pár eladó, án meg épp pont jól megvettem! Most meg hogy felnyitottad a szemem, mingyárt megmondom itt mindenkinek a melohelyen hogy menjenek a francba, nekem haza kell mennem RAMot tesztelni
-
twine
veterán
Még egy kérdés:
Ezt találtam a Corsair oldalának fórumán az egyik topicban ahol a chippeket taglalják:
CM2X1024-8500C5D
........................XMS850Xv1.X...MICRON.........64Mx8...Rev.D
........................XMS850Xv2.x...Qimonda........64Mx8...70Nm
Honnan lehetne azt megtudni az enyémet vajh, melyik chippel szerelték? Vagy egyáltalán jó az amit nézek? a tipus az tuti hogy ez "CM2X1024-8500C5D" mert ezt irja a CPUz is, meg az everest is,,, Amit pedig a RAMjaim "előéletéről" tudni lehet az előző tulajától, hogy valamilyen gyári DELL gépből származik a Rampár...amennyire én utánna tudtam nézni ez valószinüleg a DELL XPS 720 tipusu gépe lesz.....de hogy milyen chippek vannak a RAMomon? -
twine
veterán
Szia
Köszönöm a választ....
Na ez a szinkron dolog nállam most egy sötét folt...most a procim 6*500-on szalad és igy van olyan a memok beállitásainál hogy "System memory multiplier (SPD)" ezt pedig 2,00-ra állitottam mert igy kapok kerek 1000Mhz-et a ramoknál(most ezen tudja a 4-4-4-12)
Eddig hetekig a procit 7*430-on hajtottam(3010Mhz) és akkor ha jol emléxem a "System memory multiplier (SPD)" 2,5-ön állt hogy 1075Mhz-en tudjon menni a RAM! Bármi másra állitva ezt a dolgot(2,4 vagy3,0 vagy bármi más) értelem szerüen elmebeteg órajeleket kaptama RAM-hoz...
Most akkor ez milyen arány is? Jól gondolom én hogy ezzel("System memory multiplier (SPD)" ) állitom az arányokat? Igen, sajnos vannak a tudásomban sötét foltok, de ennél azért tényleg többre vagyok képes...csak hát maradtak foltokA matek sosem volt az erősségem
A segitőkész jószándékért viszont hálás vagyok....
Üdv
Twine -
twine
veterán
Sziasztok!
A segitségeteket kérném:
Nem találok sehol a neten Corsair Dominator-os leirásokat, teszteket, hozzászólásokat...stb...Egy kettőt sikerült fellelni, de a pc-8500 1066Mhz-es Dominatorokról sehol nem irnak...Mennyire lehet tulhajtani, milyen fesz. értékekkel stb...
(annyit azért látok hogy nem kimondottan véresszájju tuningra termett, de azért talán csak nem annyira szar hogy senki ne vegye)
Amit nekem sikerült elérni ezzel a RAM-párral az Everest olvasásban 9560Mb/mp4-4-4-12 időzitések mellet,(gyári 5-5-5-15 helyett)1000 illetve 1075Mhz-en everest szerint 2,24V-on (bár néha 2,3-at is kiir). Biosban ennél kisseb feszeket mutat a lap...Ezt stabilan tudja...de ahogy ezeken tul szeretnék menni, akár időzitésben, akár órajelben, vagy bármiben, már nem indul el a gép, persze lehet a "procim is limitálja a tuningot",,de ki tudja....
na pont az ilyen dolgokra lennék kiváncsi, milyen proci mellet milyen eredmény bla-bla-bla....Ha valaki ismerne ilyen, fórumot, tesztet, az kérem szépen ne tartsa magában, mert igy nagyon "egyedül érzem magam".és nem merek zuzósabban hozzá piszkálni mert nem tudom mit birnak .....
Üdv
twine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest