- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
t_ferenc #4659 üzenetére
Egyenlőre a PCIe-nek nincs jelentősége, ted auto-ra vagy alapra.
A DRAMnak adjál, 2.1voltot, a tRAS-t késleltetésben vedd vissza 15-re
Proc voltage: 1.2 tizedet+
Add meg mennyi az FSB alapod, és a proc frequenci, de amiket írtam addig ne álítsd be még ezek nincsenek beálítva! És nézd meg mennyi a dram Freq., most alapban, 800MHz? -
Tidus
addikt
-
Tidus
addikt
válasz
lacos001 #4578 üzenetére
Az SPD oldalt dobhattad volna még CPU-Z-ben !! De olyan feleslegesnek tartom ezeket a teszteketz 800MHz-n, és 1066MHz-n! Mert ha én többre vágyom akkor 1200MHz-s memót veszek! Behűtőm rendesen aztán dobom a teszteket, viszont kit érdekel hogy a 800MHz-s körüli memó esetleg 900-at megy, mert ha ilyen jó az alaplapod és a deszkád, akkor miért komolytalankodsz komolytalanal!! Ez csak a szuvenir véleményem, és nem leminősítés!! Végül is konkrétan nem is neked szól!!
-
Tidus
addikt
Hali. a Vistádhoz nem tudok hozzászólni mert én még nem raktam fel , pedig figyel a fiókban, van ismerőseimnek és nem vágyom rá, pedig a rendszerem megvan hozzá! Maradok a jól bevált XP-nél, a Dx-10-et pedig bekrekkelem neki ha kell!!
A ramok-ról szólva, egy giga mellé ne tegyél kettőt, mert duálban nem ajánlott lebutitják egymást! Egy gigát pedig ne dobjál be, dual kettő mellé, mert nem fog érni semmit!!
Kétszer dual egy gigát tegyél be, és ami nagyon fontos egyformák legyenek, (típus, sorozat) mind a négyen! Ha ez megvan és jó a proci hűtésed még annak is tudsz adni néhány 10MHz-t!! -
-
Tidus
addikt
válasz
Zé_Mester #4543 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nálam a ram gyári adatai, (amik a ramon vannak megadva, matrica,) nem egyeznek a tesztekben lévő adatokkal! Olvasd el a fenti kérdésemet, és az alapján nézd meg te is a te adataidat! Egyeznek?
"Jorus" válaszának adok igazat, de attól még az adatok nem eggyeznek!! -
Tidus
addikt
Sziasztok, segítséget kérnék, melyik adatokra lehet hagyatkozni!?
Van dualban, ez a [Ram-om]! A kép alatt feltüntetett adatok megegyeznek a ramokon lévőkkel! De CPUz- ben, és Everestben egyformát látok, de mást mint a ramokon!
Ez van a Ram-okon, és a linken:
(1024) D/C Kit PN - OCZ2RPR12002GK PC2-9600Ez pedig CPUZ-ben, és Everestben:
(1024) -OCZ2RPR12001G PC2-5300 (333MHz)Az eltérő adatok miből adódnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest