Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan
üzenetére
ram függő, 2.1v-nál többet nem adnék pl kingmaxoknak
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan
üzenetére
Korrekt

-
GgG91
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Kingmax 512mb-os 800MHz-es cl5-ös(5-5-5-18) RAMom, amit próbálok összehangolni a többivel, a kérdésem csak az h mennyi a max volt amit athatok nekik mert most 2.1v-ot kapnak, amivel stabil de ha fogdosom hátulról már akkor is érzem, hogy elég meleg.. Mennyire bírja a meleget?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
GgG91
tag
Nyár vége felé akarok új ramokat venni, méghozzá Corsair Dominator DDR2 KIT 2x1GB/1066MHz-osat és az lenne a kérdésem, hogy milyen tapasztalatok vanna erről a ramról, meddig húzható?
-
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)?? -
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)??
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugyanis minél hűvösebb, annál tovább fog szolgálni.