- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Qru itt is intéznék hozzád egy kérdést!Ha nem haragszol!
Ugye most,hogy a procót megrángattam,neked köszönhetően sikerrel,a memóriákkal kapcsolatban lenne egy kérdéserm!Van a BIOS-ban egy olyan,hogy lehet állíttani,milyen fokozatban menjenek a ramok.A nevére most nem emlékszem,de 3 fokozat van:Standard,Turbo,Extreme.
Ha ezt Turbo-ra állíttanám a meglévő beállításokkal,szerinted bírná?Vagy próbáljam meg?Elvégre puding próblja az evés?!
-
DonMedve
addikt
válasz
8800gts #4489 üzenetére
Pont ez a baj,hogy auto-n van!Állitsd be,hogy hány MHz-en fussanak!Vagy úgy van ahogy irtam az előző hsz.-ben,vagy DRAM
SB valami,nem tudom az angol kifejezést,mert a régi ASUS lapomba(ASUS P5WD2 Premium),ott a DRAM : FSB arányt tudtad állitani,külön a memória frekvenciát nem!Az én giga lapomba most igy van,hogy Memory Frequency,és a System Memory Multiplier-be van,a MB Inteligent Tweaker-ben!Nem tudom éthető e,meghogy NVIDA chppes lapba is igy van e,de szerintem nagy eltérés nem lehet.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segitteni?Van egy OCZ Reaper HPC 1066 2x1GB kitem.Eddig 1200-on tudtam max meghajtani.2.1V-ot adtam neki.Idáig nem volt vele gond,de ha e fölé megyek akkor vége.Előfordulhat,hogy ez lenne a vége a memóriának?Mert ha abból indulokki, hogy ez előtt ugyan ilyen memóriám volt csak 800-asba,és azt meg tudtam hajtani 1135-ön,akkor ennek is mennie kellene,nem?!Ja alaplap amiben munkálkodik a kicsike egy Gigabyte EP35-DS4 Rev.2.1!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Metal topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest