- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Süni 1985 F #6945 üzenetére
itt a lapod qvl-je! töltsd le a pdf-et és nézd át. nekem is volt ilyen lapom 800-as Supertalent ramokkal elég jól ment.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Süni 1985 F #6943 üzenetére
amit írtam már, nézd meg a lapod ram qvl-jét. mert az 1200-as ram jól hangzik, de nekem is volt olyanom és nem ment a megadott értékeken sem.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Süni 1985 F #3382 üzenetére
Ha nem akarsz rekordokat döntgetni simán elég a kingmax is. Az 1066-osok kb mindenre elegek és 7K\1gb körül lehet már venni újonan.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Süni 1985 F #3382 üzenetére
Nekem olyan van, általában azt mondják róla hogy gagyi. Nekem persze bőven elég. Annyira nem szoktam agyontuningolni a gépet, hogy az már jelentősen beleszóljon.(szerintem)
Persze nem is vagyok otthon ebben a témában.Szerintem is gagyi, De nem is csodálkozom annyi pénzért: 3900 HUF a pcx-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Drón topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest