Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
Háát érdekes... Nem tudom mi lehet a gebasz, csak annyit hogy láttam már msi alaplapot eléggé meghülyülődni...
Jobbat én nem tudok javasolni, próbaképp cseréld el valakivel hasonló, csak más márkájú ramokra, és próbáld újra. Nem érdemes figyelmen kívül hagyni a hibát amúgy, mert ha épp valami fontos dolgot csinálsz, lehet hogy pont akkor küld valami téves infót, és fagy be az egész gép.
Ha cseremodulokkal is ugyanezt a hibát ugyanott dobja ki, akkor nagy a valószínűsége hogy a lap kuka, legalábbis két giga ramnál nem tud többet "kezelni". Esetleg csere előtt egy biosfrissítést csinálhatsz, lehet megoldja a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest